Kabylia

Everything about Kabylia

vade retro satanas

cm_hadia_tajikHvis du ønsker å bli kvitt denne ville og obscurantist (opplysningsfientlige) doktrinen, må  du rope høyt at du hater og bekjemper den med alle dine krefter. Du bør ikke gi den noen håp, ingen mulighet til å trenge seg på. Å gi den en bresje,  er det  hva islamistene på død og liv vil.
Å si at du har ingenting imot islam er ikke nok for ha fred, fordi islamistene skal trakassere deg inntil du gir dem bevis på at du ikke har noenting imot islam. Dette beviset er å konvertere til islam. Så må du bevise at du er en god muslim. Dette beviset er å angripe alle, og alt, som ikke er muslim. Deretter må du bevise at du vil ofre livet for islam. Det er takket være dette overbud at islam overlever og gjør fremskritt. Islam er et multinasjonalt selskap som har til mål å erobre det globale markedet for den menneskelige bevissthet. Den eneste måten å beskytte deg, er å nekte kategorisk og boikotte alle produkter den tilbyr. Muslimer opptrer akkurat som en støvsuger selger. Hvis du åpner døren på gløtt, vil selgeren sette foten sin for å blokkere den. I neste øyeblikk sitter du på stolen og signerer en sjekk med et smil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 16/01/2010 by in Ytringsfrihet.
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,825 other followers

Blog Stats

  • 119,081 hits
%d bloggers like this: