Kabylia

Everything about Kabylia

Rat-ma-dan

Rat-ma-dan (med kubansk aksent) er ikke bare en forbannelse, den er verre enn det… den er ubrukelig. Og ordet ‘ubrukelig’ er mer brukbart enn ramadan’en selv.

Når du spør en muslim hvorfor vi burde holde rat-mad-an (med norsk aksent), er svaret “slik at de rike føler det de fattige føler hele året gjennom”. Til dette sier jeg; det er svært ærefullt og omtenksomt av dere, men “hva er det de fattige gjør denne måneden?” og så kommer det sedvanlige babbelet som islam eksellerer i. De har til og med universiteter som lærer bort “babbel”. De må ha blandet sammen engelen Gabriel med engelen “Gibbrish”. Vel – så begynner de å mumle ting som “ ina…yaani…qal…sabhanou…inchallah, hamdoulilah” før de plutselig farer i strupen på deg og skjeller “du er en hedning, en djevel… en Kabyle”. Møtt med slik voldsomhet tar jeg to steg tilbake og foreslår noe sånt som “…hvorfor ikke – denne måneden – la de rike forlate sine villaer og nøkkelen til safen, sånn at de fattige kan oppleve “å være rike” for en måned”. De pleier da å late som om de vurderer dette forslaget i en 10 sekunders tid (muslimer er ikke i stand til logisk tenkning (dette er ikke forutinntatthet, men et faktum)). Deretter ser de forvirrede ut før de atter åpner sin “bable-manual” og starter på nok en uendelig, ubrukelig, ubehjelpelig og uforståelig, ….

vel, jeg slutter her. Jeg har bedre ting å gjøre enn å skrive om islam. Jeg vil bare si; islam er ikke en religion, men en arabisk ideologi. Men det vet dere alle sammen allerede.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 15/03/2010 by in Islam, Religion, Ytringsfrihet and tagged , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,828 other followers

Blog Stats

  • 119,013 hits
%d bloggers like this: