Kabylia

Everything about Kabylia

Mannen med mopp på hodet er klar og tydelig…..

Mannen med mopp på hodet er klar og tydelig: “Når
VI tar makten .. så er det  slutt  med demokratiet!”

Anjem Choudary (britisk statsborger av pakistansk opprinnelse og en av lederne for bevegelsen Sharia4UK) var på besøk i Brussel i selskap med 16 unge muslimer fra Danmark, Sverige, Storbritannia, Marokko, Bangladesh, Filippinene og Belgia. I et eksklusivt intervju med Parlemento.com, lanserte “Sheikhen” (prest) Choudary og hans Belgiske disippel  “Abu Imran” (Fouad Belkacem) et opprop til boikott av parlamentsvalget i Belgia 13/06/2010.

“Demokratiet er koufar. Når du stemmer, er du  ikke lenger muslim fordi demokratiet har ingenting å gjøre med islam. Demokrati er et system der folket bestemmer lovene som må brukes, men for oss er lovene allerede  blitt avgjort av Allah og derfor kan vi ikke endre dem! 13. juni er det valg i Belgia og vi skal snakke med muslimer og forklare at det er koufar og at vi kan ikke stemme. Inshallah, vi arbeider nå med å implementere sharia-lov i Belgia!”

Abu Imran oppfordrer  Brussels ordfører,  Freddy Thielemans, til å flytte til et annet land, fordi islam har kommet hit for å bli  og dominere! (…) Den som ikke godtar  hijab eller niqab, kan reise  andre steder til et land der det ikke finnes hodeplagg! Inshallah vil vi erobre dette landet! Vi skal gjøre Belgia til en islamsk stat (…) ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 28/05/2010 by in Islam, Kolonialism, Ytringsfrihet and tagged , , , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,828 other followers

Blog Stats

  • 119,013 hits
%d bloggers like this: