Kabylia

Everything about Kabylia

Marokkanske islamister bruker Facebook for å forfølge kristne

I Marokko blir det sosiale nettverk nettstedet Facebook brukt til å oppildne folket og regjeringen til å forfølge de kristne. Den Islamo-fascistiske driften foregår i dette landet som nyter et rykte av å være historisk moderat. Den islamske intoleranse er, dessverre, også der satt i verk.

Rabat; Marokko – Marokkanske kristne hevder at muslimske ekstremister i landet hjelper og oppmuntrer regjeringen til å forfølge dem,  ved å avsløre deres personlige opplysninger og baktale dem på nettstedet Facebook.

Facebook-kontoen Gardes Maroc Maroc har vist et sett med bilder som viser dusinvis av kristne konvertitter fra islam til kristendommen. De kaller dem “evangelist hyener” eller “ulver forkledd som  sauer” som prøver å “riste muslimers tro”. Terminologien som brukes i denne Facebook-kontoen som er på arabisk, er i samsvar med anti-proselytt loven i Marokko, som forbyr enhver handling ment å” riste  muslimers tro. ”

Bildene  viser konverterte til kristendommen og deres familier, fra alle  landets hjørner, samt detaljer om deres roller og aktiviteter i kirkene, deres adresser og personlige historier som har som formål å prøve å baktale dem.

“Her er bilder av  konverterte hyener,” kan vi lese under  et bilde.

marokkansk løve på jakt etter kristne

marokkansk løve på jakt etter kristne

I tillegg til nasjonale mediekampanjer for å bakvaske kristne i Marokko, har mer enn 7000 muslimske imamer  undertegnet en erklæring som  fordømmer alle kristne aktiviteter,  og  beskriver det humanitære arbeidet til utenlandske kristne som “religiøs terrorisme.”

Siden mars måned har den marokkanske regjeringen utvist mer enn 100 utenlandske kristne som ble beskyldt for å “misjonering”. Myndighetene som  ga ordre om deportasjon har ikke engang brydd seg med å gi nok tid for kristne å ordne sine saker før avreise.

NB fra Kabylia: Marokko utviser de kristne, hvorfor utviser ikke Europa muslimer?
Argumentet “ikke å synke ned til deres nivå” er uakseptabelt paternalistiske og fundamentalt rasistisk.
De har rett til ikke å akseptere kristne som Europa  har rett til ikke å akseptere muslimer, folkene er å regne dem  som likeverdige.

http://www.compassdirect.org/english/country/morocco/21797/


5 comments on “Marokkanske islamister bruker Facebook for å forfølge kristne

 1. Ugle Sett
  19/06/2010

  Ja hvorfor skal ikke vi her i Europa utvise muslimer før det blir altfor sent?

 2. Ugle Sett
  20/06/2010

  Gruppa ble innrapportert i går pga innhold.
  Finner de ikke ved søk i dag på FB.

  • kabylia
   21/06/2010

   Jo. Den er fremdeles der. Klikk engang til.

 3. Skyggen
  25/09/2010

  Interesann artikkel. Dessuten hadde den nettsiden du hadde link til, god oversikt over forfølgelse i mange land. Ingen tvil om at der islam får fotfeste, går utviklingen fra snikislamisering til åpenlys tvang og deretter forfølgelse.

  Nå er jeg inne i en “gruble-“periode om. Tidligere har jeg holdt på at man måtte vise full trosfrihet for alle livssyn. Det kommer av at man ikke kan forvente trosfrihet for eget livssyn om man ikke godtar det for andre.

  Nå er jeg ikke lenger sikker på om trosfrihet bør gjelde islam. Det kommer blant annet av de tingene som du skriver her. Hvis man ført skal nekte full trosfrihet for islam, står man overfor problemer med å lage regler som ellers best mulig ivaretar menneskerettighetene. Det er et vanskelig problem.

  Hvordan har du det nå? Trives du i Norge?
  Med vennlig hilsen Skyggen

  • kabylia
   26/09/2010

   Trosfrihet, sier du! Det er vel en kristen tilnærming. Hvorfor ikke tilføye “elsk din neste”, mens vi befinner oss i en fantasi verden?!

   I islam finnes ikke noe som betyr”tro”. Det finnes absolutt ikke noe å tro på. Det eneste du finner er “frykt allah, ellers går du til helvete”… Vanlige folk sier: “khaf min rabi” som man oversetter til “frykt gud”. Man har gjentatt: islam er en arabisk ideologi. Det er lover og regler for alle, men absolutt alle må underkaste seg disse reglene …du, jeg og alle andre.

   Jeg er i ferd med å oversatte en artikkel fra le Figaro om akkurat det temaet. Jeg håper at du kan ta det videre.

   Takk for at du spør om jeg trives i dette landet. Jeg har sådd frø i god jord, fikk sterke røtter, og fra de et vakkert tre med gode frukter. For å si det enkelt; jeg er født i en bygd i Kabylia og giftet meg med en Vestlending. Jeg er veldig glad i Kabylia og veldig glad i Vestlandet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 19/06/2010 by in Islam, Kultur, Politikk, Ytringsfrihet and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,825 other followers

Blog Stats

 • 119,081 hits
%d bloggers like this: