Kabylia

Everything about Kabylia

Statsadvokaten: “Vi er i et muslimsk land, hvis dere er kristne, må dere flytte til et annet land!”

Muslimer klager over “islamofobi” hos vestlige generelt og enkelte intellektuelle i særdeleshet, mens i muslimske land er fobi for andre religioner offisielt og er underlagt deres religiøse tekster.
Man må ha beskjedenhet og ærlighet og begynne å feie hjemme før man  snakker om andres smuss. Det er ikke nok å si “ingen andre religioner, slik  Allah vil.” Det er for enkelt å lage en gud som alltid blander seg  i din favør. Kristne kan også lage religiøse tekster kalt “ingen annen religion i kristne land, slik vil vår herre”. Og dette vil uunngåelig føre til en voldelig konfrontasjon som korstogene. I dag er maktbalansen ikke til fordel for muslimer. Det er nettopp fordi muslimer er de eneste som hevder at deres religion skal dominere universet, at det er bare kun dem som fører  jihad. Andre religioner svarer  ikke engang, full av visdom og ydmykhet, i møte med den islamske arrogansen som blir vulgær og umoralsk gitt metodene som brukes og urettferdigheten i deres referansetekster.
Det er tider man får hakeslepp av så mye selvgodhet og eksklusivitet som fører uunngåelig til utelukkelse av alle individer fra den menneskelige rase som ikke underkaster seg  til islamsk orden.

Det finnes i denne verden mørke tider for menneskeheten hvor barbariet kommer til overflaten kledd i en kappe av skam, løgn, vold og undertrykkelse. Ingen forkledning, ingen moralsk sans, ingen medlidenhet, ingen sinnstilstand. Sikkehet av å ha rett gir vinger til tyranner som blir dristige i møt til taus visdom fra ydmyke  menn og kvinner som sier: “Dette er forbipasserende. La oss bare sørge for at det ikke blir for mye skade.”
Så mange dynastier, så mange imperier, så mange  despoter og tyranner med grådighet,  arroganse og urettferdighet i sine faner har sverget å dominere verden …. Alle har brukket nesen i møte med menneskenes natur til å motstå  undertrykkelse!

I navnet på en gud eller navnet på en mann, eller på vegne av begge,  man kan beseire noen folk for en stund, men aldri alle folk for alltid. Mediter og gå tilbake til virkeligheten. Den sprø drømmetiden er over. At den islamske fremmarsj i dag ikke møter alvorlige hindringer skyldes ikke at mennesker og folkegrupper er feiginger og er klare til å knele.

Kabylia

Kristen siktet for å spise under ramadan

Kristen siktet for å spise under ramadan

Hocine Hocini og Sallem Fellak ble arrestert den 13. august i Ain El Hammam, en by i Kabylia, fordi de ikke fastet i Ramadan, den hellige måned for muslimer. Siktet  for krenkelse av islam, vil de to mennene bli stilt for domstolen 21. september.

Hocine Hocini og Sallem Fellak ble arrestert den 13 august i Ain El Hammam, en by i Kabylia, fordi de ikke observere ritual av Ramadan, den hellige måned for muslimer. Siktet  for  islam krenkelse, vil de to mennene ble stilte til domstolen  21. september.

Torsdag 13. august har Hocine Hocini (44) og Sallem Fellak (34) nettopp fullført halve dagen med arbeid på en byggeplass som tilhører en privat i byen Al Ain Hammam (tidligere Michelet), 50 miles sør øst for Tizi-Ouzou. De to mennene tar en pause for å drikke og spise lunsj. Vi er på den andre dagen av ramadan, det hellige rituale for muslimer. Men Hocine og Salem føler at det angår dem ikke. De konverterte for noen år siden til den evangeliske kristendommen , så dermed overholder disse to sesongarbeidere  ikke ramadan fasten.

En politimann: “Hvorfor faster dere ikke Ramadan? “

Mens Hocine og Salem spiser rolig lunsj, kommer to politimenn kjørende i en bil i nærheten av huset under bygging. De går inn i den inngjerdete byggplassen . “Dere  gjør ikke fasten? “Spør en politimann de to mennene. “Hvorfor faster dere  ikke Ramadan? ” insisterer han. Hocine er  ferdig med å spise sin couscous og Salem røyker en sigaretter. Forbløffet av det faktum at de to “tullinger” ikke overholder ritualet, arresterer politiet de to, og kjorer dem  til politistasjonen i byen et steinkast fra området.

Etter en time med venting, blir de to mennene  avhørt. Separat. I løpet av deres respektive intervjuer, informerer  Hocine og Salem til politiet at de ikke er muslimer, men de er kristne. Politiet blir overrasket. Ikke muslimske, kristne og spiser under ramadan… for en begivenhet! Stilt overfor denne åpenbaringen, beslutter offiseren å utdype avhøret, inkludert en moralsk leksjon. “Så snart mine klienter avslører deres kristen tro, begynner politiet å gi dem en leksjon om emnet”, sier advokaten for to tiltalte. Men, bekrefter at hans to klienter ikke ble mishandlet.

Statsadvokaten: “Vi er i et muslimsk land, hvis dere er kristne, må dere flytte til et annet land!”

Etter to timer med avhør, blir Hocine og Salem deretter brakt inn for domstolen i Ain El Hammam. På kontoret til statsadvokaten, får de, igjen,  en ny moralsk leksjon. Ledsaget av en siktelse. Hocine forteller: “Statsadvokaten sa:« Her er vi i et muslimsk land, hvis dere er kristne, må dere flytte til et annet land!  Hocine og Salem holder fast på deres kristne tro og hevder frimodig sin rett til ikke å overholde ramadan. Etter noen minutter avhør, forlater de rettssalen med en siktelse: Fornærmelse og krenkelse mot forskrifter og islamske dogmer. Begge tiltalte ble innkalt for dommeren for å svare for sine ugjerninger. Rettssaken er planlagt til onsdag 18 august.


kilde dernieres nouvelles d’algerie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 28/08/2010 by in Freedom of speech, Islam, Kolonialism, Religion and tagged , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,551 hits
%d bloggers like this: