Kabylia

Everything about Kabylia

Det er deres land, de er på deres jord …

“Det er deres land, de er på deres jord, muslimene får gjøre hva de vil, det angår oss ikke”, sier de fleste nordmenn om alle de kriminelle handlinger begått av muslimske aktivister i de landene hvor islam har makten.

Muslimer i Norge er også i deres land og på deres  jord. Norske lover bestrider det ikke. En dag vil de konvertere alle nordmenn til islam, ved bruk av terror. Demografi, kombinert med praktiseringen av intellektuell terrorisme, godt hjulpet av “norske intellektuelle” og blodig  terror, vil gjøre hele Norge til å bli et muslimsk land, og de vil være på deres jord.
Dette er IKKE en skrekkscenario! Dette har vært virkeligheten for mange land, blant annet Algerie, uten at andre land har bestridt det. Det er derfor de også gjør krav på Andalusia!

Så lenge dere godkjenner islamsk okkupasjon av steder, eiendommer og jord, vil muslimene bruke disse stedene som baser for lansering av sine neste erobringer.

4 comments on “Det er deres land, de er på deres jord …

 1. Skyggen
  24/10/2010

  På min blog har jeg gitt uttrykk for at innvandring av muslimer må begrenses/stoppes. Det er ikke lett. Samtidig trenger vi en viss innvandring. Særlig skulle jeg ønske vi fikk mange flere som deg til Norge.

  Muslimene drar ikke vekk herfra frivillig. Bruker man tvang, kommer beskyldningen om etnisk rensing. Hva hadde du ventet vi skulle gjøre, da?

 2. kabylia
  24/10/2010

  Velg partier som ikke samarbeider/hjelper islamske regimer. Raymond Johansen, fra Arbeiderpartiet, sa som FN’s representant at “aldri skal vi tillate at våre venner (araberne) mister territorium de fikk av den vestlige kolonialisme, selv om vi må ta livet av millionvis av mennesker”!

  Ikke omtal de okkuperte landene som islamske land. Og støtt de som slåss mot den ideologien i de okkuperte landene… Her tenker jeg spesielt på den eneste folkegruppen, Kabylene, som fremdeles etter 14 hundre år med okkupasjon, holder stand mot islam. Ved å støtte og snakke om Kabylenes kamp mot islam og arabisk kolonialisme, kan ingen beskylde deg for rasisme.
  Her er det noen linker, slik du kan uttrykke din sympati.
  http://www.kabylia-gov.org/?lang=en
  http://mak.makabylie.info/

 3. Hummer-kanari
  25/10/2010

  Veldig enig i ditt poeng, man aksepterer for lett at “sånn er det”, uten å tenke over at mange i disse landene slett ikke ønsker å leve under islam. For i islamske land er det sjelden trosfrihet og religionsfrihet, og den dagen Norge bli islamsk (og det blir det, men dagens politikk) er det vi som mister friheten vår.

  Men jeg registrerer et enormt sinne og mye hat, i kommentarene på bloggen min, mot det som er i ferd med å skje. Fortsetter det på denne måten kommer det til å bli voldelige motreaksjoner, jeg ser ikke frem til det, men dagens politikk oppfordrer til det. Nå MÅ politikerne snart våkne.

  • Skyggen
   25/10/2010

   Veldig bra kommentar:
   “Men jeg registrerer et enormt sinne og mye hat, i kommentarene på bloggen min, mot det som er i ferd med å skje. Fortsetter det på denne måten kommer det til å bli voldelige motreaksjoner, jeg ser ikke frem til det, men dagens politikk oppfordrer til det. Nå MÅ politikerne snart våkne.”

   Politikerne og mediafolk har lagt “lokk” på kritiske kommentarer. De har skapt en trykk-koker. Om ikke trykket lettes snart, får man en stemning som på Balkan før krigen brøt ut. Da provoserer man frem sterk fremmedforakt. I så fall kan det bli vanskelig å ta godt vare på sånne som Kabylia. Det er mitt ønske at man kan ta vare på mange mennesker som har konvertert fra islam til kristendom. De har lidd nok. Islams vekst i Norge truer dem og alle andre ikke-muslimer.

   Har samme inntrykk som deg at vi har fått en stemningsendring – at mange gir uttrykk for sterk frustrasjon over at politikerne har latt islam vokse så sterkt. På bloggkommentarer er bare en nokså liten del fortsatt positive til muslimer. Kommentarene om muslimer blir krassere og krassere. Ingen av mine venner og bekjente er positivt innstilt til islam. En ikke-kristen venn sier rett ut at han er rasist og begrunner det med islam. Og da virker han mektig irritert.

   Det kan være at noen av de røde topp-politikerne har begynt å ta til seg stemningsendringen blant folk, men jeg tror ikke det stikker så dypt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 24/10/2010 by in Islam, Kolonialism, Ytringsfrihet and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,826 other followers

Blog Stats

 • 119,045 hits
%d bloggers like this: