Kabylia

Everything about Kabylia

FN fordervet: Saudi Arabia, islams vugge, valgt inn i FNs råd for likestilling og kvinners rettigheter

FN er helt fordervet av de muslimske landene som klarer å misbruke organ etter organ fra det formål de er opprettet for. Dermed er Saudi-Arabia nå ansvarlig for å forsvare kvinners rettigheter. Vi kan forvente det verste. … Det blir litt som om Dracula  får nøklene til Blod Banken.

Saudi Arabia fikk tildelt en av de 41 setene på det utøvende råd av “FN-kvinner.” Dette splitter nye FN-organet, viet til å forsvare kvinners rettigheter og fremme likestilling, vil begynne sitt arbeid i januar 2011.

Saudi Arabia var sikker på å få en av de to plassene reservert for nye donator statene av det organet dedikert til å forsvare kvinners rettigheter over hele verden. “Saudi-Arabia har rett og slett kjøpt sitt sete i FN-kvinne rådet”, sier Marianne Möllmann, leder for kvinners rettigheter i Human Rights Watch. Og det er ingenting å gjøres for å hindre det.

Vi må minne om at i Saudi-Arabia (som i de fleste muslimske landene), uten tilstedeværelse av en mannlig verge, kan ikke kvinnen  studere, ha tilgang til helsetjenester, gifte seg, reise, ha eget firma, praktisere mange yrker eller bare ha tilgang til en ambulanse i en nødssituasjon. Ofre for voldtekt er ofte dømt av domstolene til fengsel og piskeslag,  polygami er tillatt, unge jenter er gift med eldre menn.  Menn  får dobbelt så stor del av en arv enn kvinner, en mann har rett til å slå eller voldta kona …

Det er moralsk perverst å belønne et land som pisker voldtektsofre, og gi det landet makt til å negativt påvirke den totale beskyttelse av kvinners rettigheter, sier Hillel Neuer, leder for UN-Watch Organisasjonen som hadde organisert  på internett en verdensomspennende kampanje for å forsøke på å mobilisere verdens opinionen mot kandidaturen til i Iran og Saudi Arabia.

UN watch

En dag dro Allahs apostler til Musalla (For å be en bønn). Da han passerte nær noen kvinner, sa han: ‘O kvinner! Jeg så at flertallet av innbyggerne i  helvetes ilden , det er dere (kvinner) . De spurte:  Hvorfor er det slik, O Allahs sendebud”? Han svart: Dere spotter ofte, og er utakknemlige mot ektemenn. Jeg har aldri sett noen mer mangelfull i intelligens og religion enn dere. Selv en forsiktig og fornuftig mann kunne bli villedet av noen av dere. “(Boukhari, 1, 181-182)

One comment on “FN fordervet: Saudi Arabia, islams vugge, valgt inn i FNs råd for likestilling og kvinners rettigheter

 1. Geir Wathne
  12/11/2010

  Det er en god start å lese Khaled Husseini’s bok “Tusen strålende soler” for å få et inblikk i muslims samfunn, på både godt og vondt. Det som er viktig å gripe tak i er at vi ønsker ikke et slikt samfunn her som vi bor, og hva kan vi gjøre med det?
  Når jeg tenker på det så går tankene mine inn på om ikke det jeg snakker om er rene raser, nazi tyskland o.l.
  Jeg tenkte aldri slik før, men invandringen fra muslimske land tvinger frem slike tanker. Problemet med invandringen er at integrering av flyktninger og invandrere aldri fungerer. De som kommer til et fremmed land, altså de som kommer til Norge, begynner å jobbe med å inføre sitt hjemlige samfunn og sine leveregler og religiøse normer i det landet de er kommet til? Det burde de holde seg for god til.
  Hvis jeg flytter til et muslimsk land og forsøker å få gjennom endringer i samfunnet etter mitt hode, som f.eks at gutter og jenter skal bade sammen i offentlige bad, gutter og jenter skal gå i samme klasse på skolen, ja, for jeg vil jo inføre at jenter skal gå på skolen de også, jeg vil bygge kirke og dermed vil jeg også at muslimer i bydelen jeg bor i skal akseptere å høre på kirkeklokkene som ringer når det passer seg for min religion…+++
  Hvis jeg prøver å sette slik oppførsel ut i praksis i et muslimsk land så vil jeg godt forstå om de hiver meg ut av landet på første og beste fly!!!
  Det synes jeg vi skal gjøre med dem også.
  Vi kan selvfølgelig ikke ta alle under en kam, men de som ikke respekterer det landet de er kommet til, og dermed dette landets politikk, religiom og leveregler, bør heller ikke få lov å bo her. Hvis det er et muslimsk samfunn de ønsker å bo i så får de jo reise til et muslimsk land da?
  FN er et organ for europeiske land og bør holde seg til sitt arbeid for europa og ikke begynne å blande kortene. Men, når det blir gjort, hva skal vi som innbyggere si og gjøre?
  Er det noe vi kán gjøre?
  Håper på svar og forslag:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 11/11/2010 by in Freedom of speech, Islam, Politikk and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

 • 120,551 hits
%d bloggers like this: