Kabylia

Everything about Kabylia

Det er ingen fremtid for synlige jøder i Nederland, i følge en nederlandsk politiker

Denne uttalelsen fra Bolkestein sender frysninger nedover ryggen , og er enten en elektrosjokk provokasjon for å få landet til å reagere  i spørsmålet om islamisering, eller så er det en virkelig skam. Hvis Europa ikke er i stand til å forsvare sin synlige minoriteter i møte med islamske horder, da er det over for det frie Europa.

I stedet for å straffe ofrene,  er det ikke rettferdig å gå etter dem som skaper problemene?

Etter synlige jøder ,  hvem  vil være  den neste gruppen  som skal overgi plassen for Islamofascister? Homoseksuelle, ateister, kristne, udekkede kvinner?

Frits Bolkestein, tidligere EU-kommissær og tidligere leder av VVD (sentrum) i Nederland, sa at nederlandske  jøder – de som er gjenkjennelige jøder  – har ingen fremtid i Nederland, på grunn av økning i anti-semittiske angrep av muslimske innvandrere, hovedsakelig marokkanere.

Ifølge Mr Bolkestein, er ikke den nederlandske regjeringen  lenger i stand til å  kunne gi tilstrekkelig beskyttelse til jødene, og det vil være bedre hvis de emigrerer til USA eller Israel. Arabisk satellitt-TV er i stor grad ansvarlig for de anti-jødiske følelser, sier den tidligere EU-kommissæren.

Jews should consider leaving the Netherlands and going to America or Israel because of anti semitism, particularly among Dutch Moroccans, former VVD leader Frits Bolkestein told free newspaper De Pers.

Bolkestein said he sees no future in the Netherlands for Jews who stand out, such as orthodox Jews. Arabic tv senders are largely to blame for the anti-Jewish sentiment, the former EU commissioner said.

http://www.dutchnews.nl/news/

2 comments on “Det er ingen fremtid for synlige jøder i Nederland, i følge en nederlandsk politiker

 1. Geir Wathne
  07/12/2010

  Ja du snakker…
  Det er den mest tullete politiske måten å løse problemer på. Et land kaster ikke ut innbyggere for å ungå konfrontasjon med invandrere som har et annet politisk standpunkt. Dette låter jo som vi i Norge skal hive ut samene fordi muslimer ikke liker dem???

 2. predikeren
  15/12/2010

  Dette er en helt utrolig utvikling!

  Takk for at du deler!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 07/12/2010 by in Freedom of speech, Islam, Religion and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

 • 120,627 hits
%d bloggers like this: