Kabylia

Everything about Kabylia

Sa man demokrati i Tunisia?….

Det finnes svært få ateister i Tunisia. Av et utvalg på 100 personer, er det  kanskje mindre enn 5  som tvilter på Allahs eksistens, og  det er i de priviligerte delene av befolkningen,  så da kan man forestille seg resten av befolkningen …

Alle kritiserer Ben Ali,  til og med hans kone og familie Trabelsi, men alle stemte for ham ved valgene. Det var ikke nødvendig å på forhånd  stappe urnen full (hans femte mandat og er den andre president i Tunisia siden uavhengigheten!) fordi det var ikke noen annen å sette i hans sted.
I 1500 år  har islam herjet med deres sinn. Ingen filosof, ikke en komiker har villet våge å utfordre den sublime religion, anti-jødiske suratene har sin virkning: Det finnes ikke en tunisisk som  ikke er “naturlig” anti-sionistiske, som ikke legger på Vesten alle grunner av deres egne ulykker.

Når 98% av menneskene deler samme mening om alt, den samme visjonen om Vesten, den samme arkaiske moral – hvordan kan et demokrati være født?

I tillegg, utallige og ulevelige  forbud i islam har vennet muslimer til  å omgå loven: Under Ramadan er det forbudt å spise i gaten, da trekker man  gardinene for i caféer for å fortære maten i hemmelighet. Jentene syr på ny jomfruhinne for å bli jomfru igjen før ekteskapet, homofili er straffbart ved lov, men alle vet hvor de skal finne lykken osv..
Hver offiser,  hver lokale potentat vurderer at disse forbudene ikke gjelder for dem selv, men for massen, og tillater seg selv  (i likhet til profeten  Muhammed som hadde tolv kvinner) å overse loven.

Disse kollektive brekende  klonene med bart beskylder Vesten for å opprettholde det korrupte regimet.

Men dette er ikke et korrupt regime, det er  folket som er korrupt, og Vesten har ingenting å gjøre med det. Når du må gi en dinar i bestikkelse til den som vasker bilen for at ikke bilen din blir vasket til sist, er det ikke staten som er korrupt, men bilvaskeren.
Når du kan kjøpe førerkortet for 200 dinarer, er det ikke staten som er korrupt, det er sensoren. Hele befolkningen i møte med islam i århundrer har lært å omgå loven,  å late som. Akkurat som kravet til å bli en muslim for å gifte seg med en muslim. Ingen bryr seg om at konverteringen av Rumien er en fasade.

Koranen har pervertert moralen, jevnet hodene.  Det Tunisiske samfunnet og regimet til Ben Ali er en perfekt illustrasjon

3 comments on “Sa man demokrati i Tunisia?….

 1. Barbro
  24/01/2011

  Jeg tror det er flere ikketroende muslimer enn det vi aner.De tør bare ikke stå åpent fram i frykt for replisalier.

 2. Sophonisbe
  27/01/2011

  I femti år,har Kabyler prøvde å lære demokrati til araber .
  De er dumme jeg sverger! Lære demokrati til en arab, er vanskeligere enn å lære en katt å gå på to bein. Jeg lærte katten min å gå på to bein på mindre enn ett år … nå står han ved bardisken og bestiller til og med øl på kabylsk “awid l’berra ah!”

 3. Sophonisbe
  01/04/2011

  Det er friksjon ved tunisisk-libyske grensen. Islamister forsøker å tvinge sin logikk på bekostning av folk som ser på dem med mistenksomhet og spenninger vil ikke stoppe opp.

  Skjeggete menn ønsker å forby tilstedeværelse av kvinner blant de frivillige som arbeider i mottak av flyktninger, de ønsker også å unngå å se symbolet av Røde Kors.

  I tillegg viser de en skitten sekterisk atferd(1). når de ser en afrikansk krysser den tunisiske grensen, spør de ham om han er muslim, hvis svaret er positivt så gi de ham vann og kjeks, svarer han negativt , blir så vann og kjeks i retur i teltet til de skjeggete. Slik går det med islamske humanisme.

  1) Her, har de styrtrike norske anti-rasister har en del jobb å gjøre med deres egne allierte.

  http://www.elwatan.com/weekend/aujourdhui/frontiere-tuniso-libyenne-clash-entre-les-islamistes-et-la-population-01-04-2011-118561_234.php

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 18/01/2011 by in Politikk, Religion, Ytringsfrihet and tagged , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,828 other followers

Blog Stats

 • 119,013 hits
%d bloggers like this: