Kabylia

Everything about Kabylia

Islamister av alle land, foren dere!

Etter perlen til Bjørn Olav Utvik, som sa uten å le, at muslimske  brødre bevegelse ligner på Norges KrF, tenkte jeg at nå kunne det ikke bli verre. Der tok jeg feil!
James Clapper, sjefen over alle amerikanske etterretningsorganisasjoner,  slår Olav Utvik i konkurransen om hvem  som er den minst opplyste.

James Clapper sa på en høring i Kongressen torsdag, om det muslimske brorskapet:

“Begrepet muslimsk brorskap er en fellesbetegnelse som omfatter en rekke bevegelser. I tilfelle av Egypt, er det en svært heterogen gruppe, hovedsakelig sekulære, som har fornektet vold og fordømt al-Qaida som er en kapring av islam.”

Obama administrasjonen har irettesatt Clapper for disse uttalelsene.

Mottoet til den muslimske brorskapet er:

“Gud er vårt mål, profeten vår leder, Koranen vår grunnlov, jihad vår vei, og martyrdom vårt største håp.”

Vet ikke sjefen over alle amerikanske etterretningsorganisasjoner hva sekulærisme er?

Deres offisielle logo: To sverd, en Koran og ordene “forbered dere!”(*)

(*)Forbered deg mot dem i maksimum av din styrke, inkludert krigs ridedyr, slå med  terror Allahs fiender og dine fiender,  som du ikke vet hvem er, men Allah kjenner dem. Uansett hva du betaler for Allahs sak, vil du bli refundert og du vil ikke bli behandlet urettferdig. ” Koranen 8:60


7 comments on “Islamister av alle land, foren dere!

 1. Hummer & kanari
  12/02/2011

  Nesten ikke til å tro denne uvitenheten og naiviteten som så mange er befengt ved. Folk jubler nå, men for hva? Jeg ser for meg et nytt Iran, jeg ser ikke for meg et demokratisk land med frihet, dette vil gå fra vondt til verre. Er stygt redd for at mange kommer til å angre på dette.. Greit nok å bli kvitt en diktator, men til hva?

 2. Geir Wathne
  12/02/2011

  Ja det er som han sa: Egypt vil aldri bli det samme…
  Men jeg har tittet litt på dette med Iran og ikke funnet noe info om Iran 2011 som omhandler mulige opptøyer der? Kan jo være folket vil ha litt action der også nå?
  Det som er spennende og farlig er å vent å se hva dette utvikler seg til. Kan lett bli verre, mye verre…

 3. verdensborger
  18/02/2011

  Nå har jo vår utenriksmenister Støre nylig også innrømmet å ha gått i dialog med denne “foreningen”…. (Det sto i en artikkel på http://www.vg.no denne uken.) Har ikke sett at det har kommet noen store protester mot dette noe sted? Men min umiddelbare tanke er jo er det i det hele tatt mulig å gå i dialog med en gruppe som har slike ekstreme synspunkter? Man “dialogiserte” vel ikke så mye med nazistene? At mennesker snakker sammen burde jo i utgangspunktet alltid være bra, så jeg er ikke helt enig med meg selv, men har en snikende følelse av at Støre enten blir lurt selv eller at han lurer oss… For basert på det ideologiske verdigrunnlaget til Det islamske brorskap, tror jeg egentlig ikke dette er en gruppe man skal snakke med. De kan jo uansett lyve alt de vil i møte med oss “vantro”, så slike samtaler som Støre og norsk UD legger opp til kan vel neppe føre til noe som helst bra…?

  • kabylia
   22/02/2011

   Støre er litt forvirret for tiden. Han var en stor fan av Cat Stevens og klarer ikke å gå videre

 4. norskgoy
  07/03/2011

  Nå var vel Støre i kontakt med sammenslutningen som er opposisjonen, som inkluderer blant annet brorskapet på den ene side og Harket Shabab 6 April på den andre. Spørsmålet en da må stille er hvilken posisjon man hadde stilt April 6-bevegelsen f.eks om en ikke snakket til opposisjonsgruppen, som de selv internt har opprettet, som en enhet.

 5. kabylia
  07/03/2011

  Hei norskgoy. Jeg skjønte ikke helt hva du sa.
  Tror du at Støré snakket med nuslimskbrøder og andre islamister grupper om islam rolle i staten og samfunnet?
  Møte han den koptiske minoriteten, eller var han redd for reaksjonen til disse nye demokratene?

  • norskgoy
   08/03/2011

   Etter at Mubarak gikk av, så samlet alle grupper seg i en representasjonsgruppe som forhandlet med militæret. Brorskapet var en del av denne gruppen, April 6 en annen. Mohamed ElBaradei leder altså denne gruppen på vegne av alle.

   Hvis man anser April-6 som islamistisk bør en vel strengt tatt være forsiktig å uttale seg om kaoset som råder. Men hvis det er en person innen brorskapet en burde møte så var det Subhi Saleh. Kopteren Maher Samy Youssef satt sammen med Saleh. Spørsmålet de litt mer fundementalistiske er MSY ville fått bedre arbeidskår om man totalt rævkjørte brorskapet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 12/02/2011 by in Politikk, Religion, Ytringsfrihet and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,823 other followers

Blog Stats

 • 119,111 hits
%d bloggers like this: