Kabylia

Everything about Kabylia

Demonene er tilbake

muslim terroriste

muslim terroriste

Det er offisielt, comeback av FIS (Front Islamic Salvation) er kun et spørsmål om tid, et generelt amnesti for alle algeriske terrorister vil snart bli offentliggjort og comeback  av dem som har sverget å utslette en dag alle kabyler som ikke snakker arabisk. De  vil snart bli å se på algeriske TV skjermer mens de forkynner og truer kabyler og resten av verden.
Islamisten Ben Khadem, personlig representant for president Abdelaziz Bouteflika, og en offiser har møtt FIS ledere fire ganger. Den islamske i toppen av staten, som nærer ambisjoner om å ta styringen etter Bouteflika, ønsker å bli støttet av alle islamister og terrorister. For dette formålet aktiverer han og gjennomfører en dialog med sine kampbrødre for en generell amnesti og en tilbakekomst på den algeriske politiske scene av et parti som er ansvarlig for den nasjonale tragedien som har kostet 250 tusen mennesker livet. Hundrevis av intellektuelle ble drept, flertallet av disse var kabyler.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 13/06/2011 by in Freedom of speech, Islam, Kolonialism, Politikk and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,642 hits
%d bloggers like this: