Kabylia

Everything about Kabylia

Arabisk hat

 

hatred-comes-from-islamAraberne hater Kabyler bare fordi araberne har en råtten mentalitet. Jeg tror araberne har råtten mentalitet kun fordi de er muslimer. Ettersom de har vært muslimer veldig lenge, har islam spredt seg over hele deres kultur og har infisert den inntil den er blitt av-humanisert. Denne religionen har krøpet seg  inn i hver bit av livet til hver araber som et ugress invaderer dyrkbar mark.

Araberen kan ikke engang drite i fred og ro  uten at religionen kommer og stikker nesen sin opp i ræva. Han kan verken knulle (jeg kan ikke tenke at han elsker)  rolig og naturlig, spise hva han vil som han vil, eller se hans kone kle seg som hun  ønsker , eller ha venner han vil, ei heller testamentere sin eiendom til hvem han vil, eller sette pengene sine der han vil … osv. De fleste arabere klarer  ikke å tenke deres eksistens uten islam. De klarer ikke engang å se eksistensen av andre uten islam. Til de grader at de oppriktig spør, og med sinne, hvorfor  5 milliarder mennesker fortsatt ikke ønsker å være muslimer. Med en slik mentalitet,  bør man  forvente seg å bli sterkt kritisert av de fleste.

Jeg sier disse tingene slik som de er. Alt jeg sier er verifiserbart. Det finnes  ingen fornærmelse i det, og ikke hat. Når du sier at hunder bjeffer mens de jager katter, er det  bare et faktum. Det er ikke en fornærmelse mot hundene, eller  hat av hunder. Det er i hundenes natur. Naturen til arabere er å være muslim og å tillate denne religionen å stige ned fra himmelen for å ta vare på hver minste detalj av deres jordiske liv. I stedet for å leve, er  muslimene opptatt å hindre andre fra å leve og å nyte livet. Overalt, kan vi konstatere dette.

One comment on “Arabisk hat

  1. Madelina
    26/06/2011

    Du har fullstendig rett. Islam _er_ arabisk imperialisme, og stopper ikke før den har tilintetgjort alt som _ikke_ er arabisk og islamsk på sin vei. Vi får alltid høre at imperialisme er så forferdelig, men nok en gang er islam untatt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 22/06/2011 by in Freedom of speech, Islam and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,642 hits
%d bloggers like this: