Kabylia

Everything about Kabylia

Jeg er innvandrer, naturalisert norsk, frafallen fra islam, ateist…

Jeg er innvandrer, naturalisert norsk, frafallen fra islam, ateist, født og oppvokst i et muslimsk miljø, i et muslimsk land, islamofob, militant anti-islam.
Jeg støtter fullt ut alle nasjonalister, alle som er årvåkne mot islam,alle de “Islamo-avvisende.”
Jeg vet ikke om dere, men jeg er glad i Norge, som ga meg så mye, og Europa, dets kulturer, tradisjoner, og jeg ønsker dem beskyttet.
Jeg kjenner islam faren, ikke bare for Europa, for kristne, men for verden og hele menneskeheten. Islam er en ideologi som er like så farlig som nazismen, stalinismen, eller enda verre.
Jeg stemmer ikke lenger på venstresiden. Det er lenge siden. Nå vil jeg stemme på dem som sier stopp islamiseringen, STOPP den muslimske innvandring.
Ateister, frafalne, konvertittene er drept. Det er fryktelig trist å se den velviljen som noen europeere har til islam. De fleste norske politikere, det sivile samfunn, media, delta i  ord krigen, men på siden til muslimske erobrere. De har ingen anelse om smertene og de ubehag som finnes hos dem som forlot, forkastet islam og som er hjelpeløse vitner til islamiseringen av Europa med goodwill fra medier og politikere.

4 comments on “Jeg er innvandrer, naturalisert norsk, frafallen fra islam, ateist…

 1. Hummer-kanari
  13/09/2011

  Bra, vi trenger flere som deg! Frafalne, som kan advare mot det mange ikke vil ta inn over seg, som kan fortelle om egne erfaringer, og som ikke kan kalles rasist, som vi andre blir kalt som prøver å advare.

  Takk til deg for at du står på, dessverre er det mange som ikke våger å si noe, jeg skjønner at de er redde.

  Hvordan er det, er det mange som tenker som deg av de du kjenner som er kommet her fra samme sted som deg, eller står du alene?

 2. kabylia
  13/09/2011

  Vi er veldig få som kommer fra Kabylia. Men derimot, i Frankrike og Canada finnes mange som aktiver mot den svøpe. .

 3. crazymuslim
  05/12/2012

  sorry kompis men ISLAM kan ikke bli stoppet. den “faren” for islam du kjenner i deg er fra ALLAH og han er den allvitende den allmektige. og han advart dere siden dere ble født, ja nettop HELVETTES ILDEN er lovet dere, både her på jord skal dere frykte og skal være brennsell får ilden, så kamerat, slutt å lyv til deg selv og si at du har den “friheten” og at du er “lykkelig” tydelivis har du aldri smakt frihet eller verken kjenner til den. dere er i deres fantasi verden og tror at alt er bra og trygt og “demokratisk”. Tvert imot. dere begynner å allerede kjenne frykten i deres hjerter får deres sjel har blitt korrupte arrogante osv. Dere kan aldri slukke ALLAH sin lys. uansett hvor hardt du prøver. men husk alt er ikke tapt du har enda sjangsen får å gjøre det opp får deg. Søk om ALLAH sin tilgivelse, ikke asossier noe eller noen med han, tro på hans engler bøker og profeter. hat vil kun føre til hat, ett liv vil bli hevnet får ett liv min venn. vi er samme skapning, bare forskjellig tankegang. Seier har blitt lovet oss. av hvem? ALLAH den allmektige, får uten han er vi ingenting, uten han er du ingenting. slutt å vær arrogant stolt, beskjeden, får du vet selv hva det fører til. dine ekte fiender sitter å ler av deg eller dere. de har rettet deres sinne og hat mot oss muslimer etter å ha undertrykket dere, så nå når muslimer sloss får å få makta igjen til folket, bruker staten og politiets sirkus tjeneste psykologisk krigføring propaganda mot oss (folket) får å igjen fordele oss sånn at vi blir lettere å kontrollere. Tenkt deg om. ingen tjener en dritt på å få bort din tradisjon eller kultur. ISLAM er får å seire Kompis og staten og alle som ikke tror har allerede tapt..

 4. kabylia
  05/12/2012

  Muslimen sier:
  “men husk alt er ikke tapt du har enda sjangsen får å gjøre det opp får deg.”

  Den muslimske verden bader i elendighet, diktatur, utrygghet, sult og sosial urettferdighet, til tross for petro-dollar som flyter i overflod i islam land som Gud har glemt. Millioner av muslimer overlever takket være internasjonal bistand som kommer fra de virkelige rike land, dvs. de som produserer rikdom med sitt arbeid. Millioner av muslimer ønsker å komme til disse folkene for å nyte disse rikdommene uten å gi en tøddel av humanitet i bytte. Disse såkalte innvandrere (som de i Medina) viste verden det stygge ansiktet av islam slik den er unnfanget i sin tekster, dens skikker og dens glemt historie.

  De siste gisp av denne forferdelig doktrine er blodig . Når de økonomiske konsekvensene av rike land vil opphøre å nå disse elendige menneskene på grunn av store verden krise (allerede truende), vil det ikke være nok penicillin eller nok vaksiner eller nok vann og ikke nok mat. Den petro-dollaren vil ikke være verdt noe. Den muslimske verden vil begynne å spise dens kjøtt, lem av lem …..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 13/09/2011 by in Freedom of speech, Islam, Politikk and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

 • 120,642 hits
%d bloggers like this: