Kabylia

Everything about Kabylia

Hvis du skiller hydrogen og oksygen, vil du ikke ha mer vann!

Noen, muslimer og ikke-muslimer, hevder at en muslim kan være sekulær og muslim på samme tid, og at muslimene dermed kan skli inn i det norske demokratiet.

Men  de glemmer at det ikke kan  være noe skille mellom stat og religion i den muslimske troen . Fundamentalistene har virkelig rett i logikken deres, å påtvinge en streng tolkning av Koranen, i organiseringen av samfunnet. Vi er impregnert av vestlig kultur, noe som gjør at vi tenker og resonnerer vestlig.
Men  vi glemmer at samfunn og vestlige kulturer er en arv av jødisk-kristen kultur. Jødedommen kommer fra det gamle testamentet,  som er historier som ble overført over generasjoner. Kristendommen, den offisielle katolisisme er basert på evangeliene etter Peter, noe som alle vet, og som rapporterer ord og handlinger til Jesus. I begge tilfeller er disse ordene og hendelser menneskelige som kan ha blitt feilaktig overført av mennesker. I begge tilfeller er religion reformerbar og kan endres avhengig av graden av samfunnets utvikling.
Når det gjelder islam religionen,  er den  utelukkende basert på Koranen. Som alle vet er Koranen Guds ord som overføres av ham til Muhammed gjennom engelen Gabriel. Altså ingen kan tvile på, og enda mindre reformere det guddommelige ord. Han/hun som prøver seg på det, blir beskyldt for å være frafallen .

Så det er derfor det er vanskelig å skille troen og staten i muslimske samfunn.
De er to visjoner av et samfunn  som vil uunngåelig komme i konfrontasjon med hverandre, det guddommelige syn, den benektende av Guds eksistens. Fordi i Islam tar man enten hele eller man avviser hele – og i det siste tilfellet er man da frafallen og straffes med døden.

Det beste  er IKKE våge seg inn der eller forlate  den hvis du er inne.

2 comments on “Hvis du skiller hydrogen og oksygen, vil du ikke ha mer vann!

 1. predikeren
  23/09/2011

  Er det slik at islam og våre “materialister” har en felles agenda som gjør at de tåler hverandre inntil deres mål er nådd?
  Det å bekjempe vestens tro, kristendommen?
  Så har de begge sin visjon om å ta over etterpå, men inntil da har de bruk for hverandres støtte?

 2. kabylia
  23/09/2011

  Hei predikeren! Alt er forferdelig håpløs. Jeg liker det du kaller “materialister” , fordi det er reel. Det finnes ikke lenger noe blokk venstre , sentrum og høyre i den katastrofen som traff Norge. Alle partier virker som de deltar å islamisere det landet. Hvem skulle ha trodd for 20 år siden at vi skulle snakke om islamisering av det landet?? I dag er jeg svært deprimert over dybden av islamister penetrasjonen av alle norske miljøer..Det er en ren katastrofe! Islamister (muslimer og IKKe muslimer) har vært veldig flinke med å sett opp rammer rundt hvordan motstanden mot islamesering skal diskuteres. De har gjerdet inn alle diskusjoner. Det har ofre innvandrere i beit for å beskytte islam. De har snakket om innvandrere flertall for å betrygge nordmenn at det er ikke i morgen det kommer til å skje..Ingen land i verden har vært islamisert med et muslimsk flertall. Sosial medier er full av troller , så kalte innvandrere motstandere som egentlig er islamister …..slik at venstresiden kan skrike rasisme!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 20/09/2011 by in Freedom of speech, Islam and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

 • 120,627 hits
%d bloggers like this: