Kabylia

Everything about Kabylia

Archibald Tuttle sitt brev til Siv Jensen

Hei Siv Jensen:
Jeg drister meg til å poste en kommentar på et intervju du har gitt. Som du ser mener kommentatoren at du er litt naiv i forhold til islam. Det mener også jeg m.m.fl.

http://www.siotw.org/modules/nyheter_norsk/item.php?itemid=43

Islam er en fascistisk, imperialistisk politisk doktrine langt mer enn en religion. Derfor er det ikke riktig å behandle islam som en hvilken som helst religion, islam må behandles som en ekstrem politisk retning. Jeg er klar over at dette høres uhørt ut for alle som ikke kjenner islam.
Norske/vestlige verdier som toleranse og religionsfrihet blir holdt høyt av de fleste, meg selv inkludert, men når man setter seg inn i “religionen” islam og ser hvor minimal – og primitiv – den religiøse delen er i forhold til den politiske delen vil man se at vestlige spilleregler ikke lenger er gangbare.
Jeg er også kjent med at flere andre religiøse grupperinger i Norge har en misforstått respekt for islam ettersom islam fremstår som sterk og konservativ. Noe mange også ønsker for for eksempel kristendommen.
Jeg tror ikke islam har noen annen styrke enn frykten. Ikke bare for guden Allah, som ville vært det naturlige, men for ekstreme muslimer spesielt, men også moderate muslimer som er med på å legitimere og håndheve normene innen islam.

Det er mulig din tolerante tilnærming og tilsynelatende respekt for islam er den eneste måten for å få gjennomslag til å fremme noen som helst motstand mot islamisering, men dette skyldes kunnskapsmangel i det norske samfunn om islam.

Sannheten om islam er så hinsides det vestlige folk kan forestille seg det en religion kan være at jeg forstår at det er vanskelig å få gjennomslag for den enkle men grusomme sannheten.
Dette er min mening og den er ikke politisk korrekt, håper likevel at min mening kan komme til utrykk etterhvert. For de som føler seg provosert av min mening anbefaler jeg å undersøke saken selv, kun på den måten ser det ut som at sannheten kan komme frem i dette landet.

For de som ønsker mer kunnskap om islam vil jeg anbefale  å lese Halvor Tjønns bok: “Muhammed”. Den forklarer mye om mannen bak guden Allah og hans politiske ambisjoner og behov.
Dersom man vil lære mer om hvordan islam ødelegger individuelle menneskesinn kan man lese Wafa Sultan sin bok: “A God Who Hates”.

Jeg vil også anbefale NRK 2 sin dokumnentar “Kvinnene i Hamas”. Den viser hvor ille det kan gå når religiøs fanatisme får utvikle seg fritt. Hvert eneste resonnement i denne dokumentaren er desverre dypt forankret i islam, koranen, og/eller i hadithene.

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/791308/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 09/10/2011 by in Freedom of speech, Kultur, Religion and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,627 hits
%d bloggers like this: