Kabylia

Everything about Kabylia

Islam er en ekstremisme!

Hvis vi betrakter monoteismen som en global religion, er islam dens ekstremisme. Når vi leser islams grunnleggende tekster, ser vi at denne læren er en fundamentalisme. Imidlertid er muslimer formet av disse tekstene. Alle lærere, hele den muslimske eliten, alle   religiøse muslimer baserer seg  på disse tekstene. Den muslimske grasrota, selv analfabeter,  bader i disse tekstene og anstrenger seg å ikke si noe, gjøre noe som strider mot disse tekstene (den besettelse halal, haram). I den muslimske verden finnes det  tolerante folk, med åpent sinn på TROSS av islam. Når  vi møter en slik person, fremhever og snakker vi om den som  unntaket som bekrefter regelen. Noen kan ha blitt kjent med en vennlig og tolerant Tunisier, en annen møtte en Pakistaner man kan omgås og en annen  hører en Irakisk skjelle ut   islamistene … osv.  Denne kategorien av mennesker er vanligvis impregnert med vestlig kultur. I deres land, blir disse ovennevnte menneskene sett som små borgerlig, selv når de er pengelens. Det sies at disse menneskene er nostalgiske rester av kolonialismen eller vestlig kulturimperialisme. De blir stadig mer sjeldne.
Man må ikke forveksle disse mennesker med kulturen og religionen til deres nasjon. Når vi snakker om marokkanere eller algeriere, er det underforstått at vi snakker om kultur og religion i Marokko eller Algerie. Denne kulturen er intolerant, fremmedfiendtlig, eksklusiv og nasjonalistisk (arabisk). Denne religionen er en  fundamentalisme, ekstremisme i all sin prakt. Nå, hvis jeg sier at håret mitt er svart, kan du alltid finne noen grå hår og noen få andre røde. Jeg mener ikke at ethvert hårstrå i luggen min er svart,  men samlet sett er mitt hår svart.
Å si at ikke alle muslimer er onde er et forsøk på å unnslippe debatten om islam. Man er ikke opptatt av tog som ankommer i tide. Det er togene  som alltid er forsinket som vekker harme eller indignasjon. Islam er en doktrine som gjør at altfor mange tog kommer for sent. Hvis for mange pendlere kommer for sent til jobben i Oslo, tar vi ikke det med  førerne, men med NSB.
Jeg beklager at det  ble mange eksempler, men det er nyttig å forklare visse mennesker at medlidenhet  gjør muslimer en bjørnetjeneste. Vi må fortelle dem sannheten om deres sosiolog-politisk-religiøse system. De tror de holder den absolutte sannhet, den “endelige løsning” for alle onder på jorden. De er ikke engang klar over at jo mer islam de putter i sitt nasjonale liv, jo dårligere og stadig verre  blir deres  menneskelige tilstand. Tror dere at dere gjør dem en tjeneste ved å lyve til dem om hva de kaller islamsk sivilisasjonen? Når en sivilisasjon kollapser, overlater den spor etter seg, som blir en arv å bygge på en annen sivilisasjon, og som regel blir enda bedre. Disse sporene er mest tydelige i regionen hvor denne sivilisasjonen ble født. Det er spor av romersk sivilisasjon i Roma, det er spor av gresk sivilisasjon i Hellas, spor etter den babylonske sivilisasjon i Irak, spor av egyptisk sivilisasjon i Egypt.
Men alle intellektuelle masturbanter Islamophile  sporer en  islamsk sivilisasjon i Spania. I Saudi Arabia, islams vugge, er det intet. I stedet : Det finnes en svart stein som en totem, en stor mengde av gandoura , djalabib obligatorisk for kvinner (og et kjøreforbud), moskeer med en arkitektur som er helt fremmed for de muhammedanske arabere, pisker i overflod, et sverd på et flagg og en by forbudt til  alle ikke-muslimer.
Selv om den muslimske ummaen  godt kan ha enkeltpersoner som er ganske sjarmerende, forblir den likevel  undertrykkende, totalitær, fremmedfiendtlig, kvinnefiendtlig og intolerant. Kort sagt, er det fortsatt et politisk diktatur (og populært).

Den muslimske verden har en lang vei å gå for å bygge en sann sivilisasjon. Den vil ikke bli bygd på løgner, med revisjonisme, på myter og påstander som  historien avkrefter. Den muslimske verden ville bli et levende helvete om deres mange stater ikke var litt organisert etter en vestlig modell. Selv de mest fundamentalistiske islamske land er avhengige av alminnelig folkelig valg i noen tilfeller, til tross for det formelle forbudet i Sharia lov. Bortsett fra Arabia og de andre Golf-landene, Pakistan og Afghanistan, kler de fleste muslimsk menn seg  og muslimske kvinner seg vestlig. Når det gjelder arkitektur, transportmidler, havne- og flyplass infrastruktur, motorveier, mat, media, forbruksvarer … alt kommer fra Vesten. Den islamske sivilisasjon produserer ingenting og klarer ikke engang å sikre mat tilstrekkelig til muslimer. Man kan alltid si at det var det samme for Kina. men kineserne  påstår ikke at Konfusiansk har den absolutte sannhet, og at hele menneskeheten skal underkaste seg til og tilbe den. Uansett, kan arven etter den kinesiske sivilisasjon sees tydelig i … Kina. Det  er kun den hypotetiske  arven etter den arabisk-islamske sivilisasjon som vi må søke i Andalucia. Helst ikke i Saudi Arabia!

One comment on “Islam er en ekstremisme!

  1. freddystangnes
    16/01/2012

    Heia

    Det var en meget informativ og oppklarende innføring i et tema som mange ser som vanskelig og tungt. Den burde absolutt fortjene å komme fram i mange sammenhenger der vi står med spørsmål uten klare svar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 15/01/2012 by in Freedom of speech, Islam, Religion and tagged , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,642 hits
%d bloggers like this: