Kabylia

Everything about Kabylia

Hvorfor gjøre islam til latter?

Fordi det er terapeutiske! Latterliggjøring er en svært effektiv måte å overbevise de som er uvillige til å tenke, til å gjøre det. Skamfølelse er en stor motivator.

Muhammad led av en ondartet, narsissistisk personlighetsforstyrrelse. Hans tilhengere har inntatt det narsissistiske universet så til de grader at de har prøvd å etterligne, tenker og å oppføre seg som ham. De har blitt narsissister ved forlengelse. Dette skjer i alle kulter. Guruens galskap reflekters på tilhengerne, som overgir sin intelligens til ham, og følge ham ubetinget og viljeløst.

For narsissisten er grandiose følelser og selvtillit viktig. Han ønsker å bli anerkjent uten rimelig fortjeneste. Han krever faktisk anerkjennelse og særbehandling. Respekt forventes uten å føle noen forpliktelse til å gjengjelde. Narsissistens selvbilde styrkes ved å nedvurdere din betydning. Han kritiserer deg hemningsløst. Din menneskelige verdi forringes. Du er betydningsløs. Men du har ikke lov til å kritisere narsissisten. Det er greit for han å krenke dine rettigheter, begå overgrep mot deg, til og med drepe deg, men du har ikke lov å ta igjen. Faktisk krever narsisssisten privilegier som ikke er tilgjengelige for andre. Det han ønsker er din underkastelse. Det er hva islam handler om – underkastelse.

Mobberne er narsissister. De bør ikke få viljen sin ellers de blir modigere og krever mer. De vil aldri bli fornøyd. Jo mer du gir, jo mer krevende blir de. De kan aldri ha nok narsissistiske forsyninger. Det er en feil å gi etter for deres luner og overholde deres krav.

Narsissisten tar seg selv veldig alvorlig. Han mangler selvtillit, og det han gruer seg mest for er ydmykelser. For ham er image alt. Han angriper deg verbalt, fysisk eller begge deler. Han fremhever dine feil og fornedre deg. Ved å gjøre dette føler hans egne nederlag lettere å bære. Han skjuler seg bak en falskt maske av selvrettferdighet. Det bildet må ødelegges og måten å gjøre det på er ved latterliggjøring.

Charlie Chaplin visste hvilken kraft det ligger i latterliggjøring. Som en sterk motstander av rasisme, bestemte Chaplin (i 1937) å lage en film om farene ved fascisme. Som Chaplin påpekte i sin selvbiografi ble det gjort forsøk på å stoppe filmen : “Halvveis i gjennomføringen av The Great Dictator begynte jeg å motta alarmerende meldinger fra United Artists. De hadde fått beskjed fra Hays Office om å informere meg om at jeg kom til å få trøbbel med sensuren. Også det engelske kontoret var veldig bekymret over anti-Hitler bildet og tvilte på om det kunne bli vist i Storbritannia. Men jeg var fast bestemt på å gå videre, for Hitler måtte latterliggjøres. “(Charles Chaplin, My Autobiography, 1964)

Akkurat som i trettiårene er det i dag er det mange nyttige idioter som forsvarer islam ved å pålegge sensur og forsøke å bringe kritikere til taushet. Disse toskene må også gjøres til skamme .

Ikke undervurder kraften i latterliggjøring. Den er ikke noe å le av. Ved å latterliggjøre Muhammed og islam skal vi hjelpe muslimene til å bli kvitt kulten. De må bli flaut å kalle seg selv muslim.

Denne behandlingen fungerer. Jeg har sett det mange ganger. Intelligente mennesker, som forsvarer Islam i begynnelsen, føler seg flau over å bli kalt muslimer når de ser dumskapen ved denne kulten. Så hevder de at de ikke er muslimer. De prøver å ta avstand. Denne distanseringen trenger ikke være dyptfølt til å begynne med, men det faktum at de foretrekker å skjule sine egentlige følelser overfor islam fordi de er flau, er det er det første viktige steget på veien mot å forlate islam . Det er bare et tidsspørsmål før de kutter navlestrengen helt og bli kvitt denne kulten.

I dag blir muslimer sinte hvis du latterliggjør deres tro, men når de er fri fra dette sinnets slaveri kommer de til å takke deg for det.

Latterliggjør islam og latterliggjør dem som forsvarer den. Skammuliggjør all nyttige idioter og alle som dysser ned kritikken av islam, selv om deres navn måtte være Charles Windsor eller Bill Clinton. Avdekk dumhetene ved islam og le av dens uvitende støttespillere.
Islam blir historie når dens dumskap blir så opplagt at enhver person med intelligens blir flau over å assosiere seg med den eller forsvare den.

I en ikke altfor fjern fremtid vil det å kalle en person “muslim” bli oppfattet som en fornærmelse. Fornærmelsen vil føles like støtende som om han hadde blitt kalt “nazist”.

Tusen takk Maiken for hjelpen!

4 comments on “Hvorfor gjøre islam til latter?

 1. Van Dons
  21/01/2012

  Godt og innsiktsfullt skrevet.

  Men jeg er ikke enig i at det nødvendigvis må bli flaut å kalle seg muslim. Hvis man nærmest programfester en slik intensjon, da er man litt på villspor etter min mening.

  Kunnskap, refleksjon, kritisk tenkning og humor fører naturlig til at man forkaster ideer som ikke har noen gyldighet. Dette er en form for frigjøring, altså noe positivt, og man bør invitere religiøse folk til å ta del i dette.

  Jeg er enig i at religionene bør latterliggjøres. Det har vært sagt mange ganger at islam trenger sin egen “Life of Brian”. Absolutt.

  Men muslimer, inkludert de mest ekstreme av dem, er også “kunder” i ideenes marked. Hvis du selger en komfyr bør du kunne påpeke alle svakhetene og ulempene ved mer primitive måter å varme opp mat på. Men hvis strategien din er å få alle som tilbereder maten sin på et bål til å bøye seg i skam, da tror jeg neppe salget skyter i været.

  Du kan ikke forvente at enhver er klar til å åpne sitt sinn for fornuften, like lite som mormonerne på gaten i Oslo kan forvente at jeg er åpen for deres budskap, eller Arfan Bhatti kan forvente at jeg noensinne kommer til å frykte den ikke-eksisterende Allah.

  Jeg tror ikke vi trenger direkte angrep på folks følelsesliv. Slike metoder er tarvelige. Altså: Kampanjer for å få folk til å føle skam, sinne, osv.

  Det betyr ikke at vi skal unngå enhver konfrontasjon som kan føre til følelsesmessige reaksjoner. Men konfrontasjonene, våre handlinger og ord bør være motivert av hva som sannsynligvis er rett og hva som sannsynligvis fører til størst mulig velvære for flest mulig mennesker.

  • kabylia
   22/01/2012

   Vi er enige i det mest du skrev her.
   Jeg må bare tilføye at den meste effiktiv måten å få en stopp på islam, er å holde staten bort fra den. Uten beskyttelse av en stat, hær, har ikke islam en sjans å eksistere.

  • Yugurten
   22/01/2012

   Takk for din kommentær Van Dons

   Det er din menning og den er respektabel.

   Har vi gjørt nazisme til latter uten å gjøre nazistene til latter?
   Har vi gjørt komunisme til latter uten å gjøre komunistene til latter?
   Har vi gjørt rasisme til latter uten å gjøre rasistene til latter?

   Også sammenlikner du muslimene med kunder som også må førføres til å kjøpe dine idealer. Det er ditt ansvar og ønsker deg lykke til.

   Jeg, derimot har ikke noe å selge dem og jeg vet at de jobber med å utdryde det jeg representere. Mitt språk står på å bli utredet, min kulture er daglig truet, min historie har blir forvandlet, jeg kan ikke bære det navnet jeg vil for meg eller mine barn, jeg er født i eksil, alt på grunn av islam og muslimene.

   Det er vårt erfaring som folk og individ, og siden vi har ikke den samme erfaring overfor islam og muslimene, tenker jeg derfor at i bunnen er vi ennige og at vi deler allikevel de samme verdiene om frihet, rett og menneskeligheten

 2. Ultima_Thule
  18/05/2014

  Jeg kom over bloggen CrossMuslims nylig og syns den presenterer hysterisk morsomme fakta om islam. Lenker til et utvalg:
  http://crossmuslims.blogspot.com/2013/06/islamic-medicine.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2013/06/islamic-astronomy.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2011/06/khadijas-thighs.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2013/01/breastfeeding-la-muhammad.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2010/03/transvestite-muhammad-mahomet-le.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2010/03/muhammad.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2012/10/muhammads-pimp.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2012/10/was-muhammad-gay.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2012/07/wide-anus-for-allah-anus-large-pour.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2010/03/muhammad-and-nudity-mahomet-et-la.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2011/04/muhammad-and-donkey.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2011/03/muhammad-coward.html

  Bloggen presenterer også helt grusomme fakta om islam. Advarer om sterke bilder. Lenker til et utvalg:
  http://crossmuslims.blogspot.com/2013/12/soccer-la-taliban.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2010/05/islamic-amputations.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2010/09/stoning-by-taliban-verminslapidation.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2012/03/muhammad-and-torture.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2010/12/perfect-man-of-islam.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2010/04/muhammad-and-torture-mahomet-et-la.html
  http://crossmuslims.blogspot.com/2012/03/grandpa-muhammad.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 18/01/2012 by in Caricature, Freedom of speech, Islam and tagged , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

 • 120,627 hits
%d bloggers like this: