Kabylia

Everything about Kabylia

Forsan Alizza utelukker ikke væpnet kamp om islamofobi øker

Dagens gladmelding til alle europeere. Den franske avisen Liberation rapporter at muslimer forbereder væpnet kamp mot islam skeptikere.

Den islamske gruppen, som Claude Gueant ( innenriks minister)  nylig offentliggjorde  oppløsningen av, fordømte stigmatisering av islam i Frankrike og utelukker ikke å gi  et svar på det.

Den muslimske gruppen Alizza Forsan, som Claude Gueant ( innenriks minister) offentliggjorde oppløsningen av, utelukker ikke å  oppfordre til væpnet kamp hvis “islamofobi vokser,” sa  “talsmann”, Mohammed Achamlane.

Da han ble  spurt under et møte med journalister om han ville mane til væpnet kamp, svarte han: “Det er mulig, hvis islamofobi øker.”

“Hvis folk ikke forstår at vårt opprør vil bli iverksatt  til handling, må de være helt gale,” sier Mohamed Achamlane som  kaller seg Abu Hamza, samme navn som onkelen til profeten Mohammed.

http://www.liberation.fr/c/01012386290-c

5 comments on “Forsan Alizza utelukker ikke væpnet kamp om islamofobi øker

 1. freddystangnes
  06/02/2012

  Heia.

  Den var jo ganske artig !? Eller forresten , kanskje ikke? Er ikke dette egentlig en terrortrussel tro? En trussel som burde behandles deretter ? Nå ser jeg av de Franske googleoversettelsene at Franske myndigheter hr reagert og det kan være en god begynnelse.

  Om fortsettelsen blir like bra å kan det kanskje begynne å lysne i tunnelen !? Jeg tar med en link til denne artikkelen din i det jeg skriver i øyeblikket. Det er flott at du fanger opp det som skjer ute på et så vrient språk som Fransk 🙂

  • kabylia
   06/02/2012

   Jeg vet ikke helt om det Frankrike gjør med islam problematikken er riktig. De gir inntrykk av at de reagere i ettervert. Hvis jeg ser på den burka saken, reagerer de til og med på en gal måte. Først underviser de i skolene at islam er en sivilisasjon og en vakker religion, for så å si at de likevel ikke vil ha helle menyen fra islam. Islam er en motgang ideologi. Den elsker slik kamp. Isteden for å reagere på et forbud, skulle Frankrike beskyttet friheten. Alle voksen som ønsker å tildekke seg, må få lov til det. Det viktigste er å beskytte små jenter fra indoktrinering og tvang. De burde ha lagt beskyttende barrierer rundt barn.

   • Anonymous
    07/02/2012

    Heia

    Jeg ser den muligheten, men det skal ikke få bli slik at man skal kunne reise til en annen nasjon og så kreve særrettigheter. Det er nettopp det som er den store forskjellen mellom Islam/sharia og demokrati.

    Islam/Koranen er den religiøse delen på samme måte som kristendommen/Bibelen, slik jeg ser og oppfatter det. Så kommer sharia i tillegg til Islam mens kristendommen forlot denne harde praksis under reformasjonen for mere enn 500 år siden. Det var slett ikke noe “Kjære mor” på 1600 tallets Europa heller. http://no.wikipedia.org/wiki/Martin_Luther .

    Det er nettopp derfor jeg har så stor sans for Irshad Manji https://www.irshadmanji.com/ , som jeg ser på som en av Islams virkelige støttespillere nettopp fordi hun nekter å konvertere, men velger å kjempe for en tilpasning, der også personer med det som idag er ansett som “normale” forskjeller skal aksepteres for det. Nå er det slik at det heller ikke er snakk om forskjeller, men legninger og de kan man ikke styre. Det har vi vel lært etterhvert på en del felter.

    Det er vesentlig forskjell på år 640 og 2012 og det har ikke Islam/Islamistene tatt høyde for slik jeg oppfatter det. Så må det være slik at om det skal være “meny-valg” så må man og kunne velge bort. Det er nettopp der kjernepunktet ligger. Det er nettopp dette punktet som skaper all Europeisk uro i dag. Islamistene aksepterer ikke det minste endring og dermed sliter muslimer med å tilpasse seg et demokratisk levesett.

    For meg er det litt vanskelig å sette meg inn i hvorfor muslimer ikke reiser seg og sier at nok er nok! Det er jo den type handlinger som skaper forandringer. Jeg fatter ikke at man i Egypt kunne velge et Islamistisk styre etter å bli kvitt Mubarak. Om det er en religiøs tyrann eller enn diktator blir i mitt syn omtrent like ille .

    Ha en fin dag.

   • kabylia
    07/02/2012

    Dessverre, død helle kommentaren din med den påstand “Så kommer sharia i tillegg til Islam”. Sharia kommer ikke i tillegg, men er selv målet med islam. Uten sharia, har du kun den lille delen til allah, en slags røkteppet som tåkelegger sharia.
    Islam er delt i tre deler:
    D=Dinn
    D=Daowla
    D=Donia.

 2. Pingback: Er det i ferd med å lysne for muslimene? | freddystangnes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 27/01/2012 by in Freedom of speech, Islam, Politikk and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

 • 120,609 hits
%d bloggers like this: