Kabylia

Everything about Kabylia

“Ingen tvang i religion”

“Ingen tvang i religion” er en uttalelse av samme type som «jihad er en defensiv krig” eller “islam har gjenopprettet rettighetene til kvinner” etc etc…..

Faktisk er disse sitatene bare taqya *ment å roe ned folk som ønsker å engasjere seg dypt i debatten. Dette er tomme formler som ikke har hatt realitet i det virkelige liv siden fødselen av islam. Erobringskrigene,  foutouhatene , er tydelige bevis på at at  “ingen tvang i religion” ikke har noen forankring i virkeligheten. Disse  troppene,  bevæpnet til tennene, har utnyttet disse erobringene for å tvinge hele folkeslag med sine ledere, for å konvertere til islam! Hvilket slagord brukte disse erobrere?; “” Ingen tvang i religion “eller” Aslam, taslam “(“konverter deg selv og du vil være spart”)?

Hva  tjener paragrafen skrevet i grunnloven i alle muslimske land “Islam er stats-religion” om ikke de er å tvinge alle innbyggerne til å være muslimer om man ikke ønsker å bli lovløs? Hvorfor blir en person som bryter Ramadan i offentligheten systematisk lynsjet av forbipasserende eller arrestert av politiet?  om dette ikke er for å tvinge denne personen og alle andre som er fristet til å ikke overholde ramadan?

For ikke å snakke om uttrykket “jihad er en defensiv krig”! Muslimer har i all tid dannet hele hærer og gått for å “forsvare seg” tusenvis av kilometer mot folk som ikke engang visste eksistensen av den arabiske halvøya, eller av Mohammed. De første  muslimer fra Arabia gikk for å “forsvare seg” mot det persiske … i Persia, mot egypterne i Egypt, mot berberne i Nord-Afrika, mot spanjoler i Andalusia, mot ungarerne i Ungarn osv osv…. Jeg lurer oppriktig  på hvordan millioner av mennesker bare samtykker når de islamistiske propagandister hevder disse dumme ting som “ingen tvang i religion”, “jihad er defensiv,” “Islam har gitt kvinner alle deres  rettigheter ” osv.? Tror de virkelig på dette, eller er de rett og slett redde for å motsi dem, vel vitende om at islamistene ikke liker å bli motsagt i det hele tatt?

NEI, islam pålegger muslimer å forbli muslimer! Beviset er at frafall fra islam straffes med døden, og at loven etablerer islam som statsreligion i alle muslimske land. Mangel på deltakelse i muslimske ritualer er en forbrytelse i alle muslimske land. NEI,  islam har tvunget og de tvinger fortsatt ikke-muslimer til å konvertere. Beviset er gitt av de muslimske militære erobringer og ved dhimmi status påtenkt gjenstridige jøder og kristne, for å tvinge dem til å konvertere hvis de ønsker å ha sine fulle borgerrettigheter.

Islam pålegger ikke-muslimer å bøye seg til  muslimenes ønsker,  selv der de er en minoritet: Med loven tvinger de vesten å ha halal mat,  å gi midler og tomter til bygging av moskeer,  å reservere bassenger utelukkende for muslimske kvinner,  å sensurere seg selv i alle spørsmål som har noe med  islam, å innføre hijab i sekulære institusjoner, å straffeforfølge de som, i følge dem selv, er respektløse mot Mohammed  osv …

Hvordan kan det vær  mulig å ikke oppfatte alle disse krav som tvang pålagt av islam i det ikke-muslimske samfunnet?

*Taqya er hemmeligholdelse tillatt for muslimer av sharia (lyve for å fremme islam interesse ).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 24/02/2012 by in Islam, Religion, Ytringsfrihet and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,826 other followers

Blog Stats

  • 119,045 hits
%d bloggers like this: