Kabylia

Everything about Kabylia

Sir Winston Churchill om islam

Jeg var heldig å finne noen sitater  til sir Winston Churchill om islam. Her er ett av dem:

“Hvor forferdelig er de forbannelsene som islam fører over dens tilhengere! Foruten dette fanatiske raseriet, som er like farlig i en mann som vannskrekk hos en hund, er det denne fryktelige, fatalistisk apatien. Disse virkningene er tydelige i mange land. Et underutviklet, sjusket systemer for landbruk, trege metoder for handel, og usikkerhet ved eiendom eksisterer der tilhengerne av profeten hersker eller lever. En undertrykt sensualisme berøver dette liv dets ynde og eleganse, og det neste liv dets verdighet og hellighet. Religionens innflytelse svekker samfunnsutviklingen. Det faktum at i islam krever at hver kvinne må tilhøre en mann som hans absolutte eiendom – enten som barn, kone, eller medhustru – er med på å hindre den endelige utslettelse av slaveriet, inntil islam har opphørt å være et redskap for makt blant menn.” Sir Winston Churchill

 

Churchill så det så klart og tydelig, akkurat det jeg og mange andre ser – hva denne religionen fører med seg: Ødeleggelse! Etter Churchill har store vestlige ledere som har sett alle disse faretegnene vært fraværende. Tvert imot har de ofret seg selv og hele sine nasjoner for denne “religionen”.

Når vi ser på denne “religionen” har jeg den samme forståelse: Ødeleggelse! Slik som blikket man har på et øde og brent land, som ikke kan gi noe annet enn enorm og ufattelig sorg.

Takk til Maiken for oversettelsen .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 28/02/2012 by in Freedom of speech, Islam and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,642 hits
%d bloggers like this: