Kabylia

Everything about Kabylia

Azawad : Byen Gao befridd fra Malisk okkupasjon.

Soldatene som tilhører Mali okkupasjonshæren i Gao i Azawad  har ikke stått imot  ildkraften fra MNLA, som nå har tatt kontroll over byen kort tid etter angrepet. Dermed har en av de strategiske byene i Azawad falt, og dermed styrkes posisjonen til MNLA som forbereder seg å befri hele territoriet til Azawad fra den maliske okkupasjonen.

I tillegg har Timbuktu vært under beleiring av MNLA siden fredag 30. mars og vil snart falle til  frigjøringshæren fra Azawad.

Vi kan bare  bøye oss for de tapre MNLA krigere som ikke bare er stolthet for Touaregene, men for alle Imazighen folkene som med sikkerhet vil se fødselen av den første staten som vil gjenopprette  Amazigh folket (berberene) sin verdighet.
http://www.tamazgha.fr/Azawad-la-ville-de-Gao-liberee.html

Men alt er ikke bare dans på roser. Naboen i nord, Algerie, overlever ikke en full seier fra tuaregene. Den arabisko muslimske staten tåler ikke en berber-stat. Jeg har en intuisjon og indre overbevisning om at den algeriske hæren forbereder et angrep mot MNLA i Mali like etter 10. mai, etter landets valg maskerade. På grunn av dette, må  Tuaregene  i Azawad allerede forutse et angrep fra den algeriske grensen. Til denne trusselen må våre brødre sørge for en strategi for å forsvare seg mot denne  mafia horden, fordi styresmaktene i  Algerie og Mali har samme “mor” (Frankrike).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 31/03/2012 by in Kolonialism and tagged , , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,828 other followers

Blog Stats

  • 119,013 hits
%d bloggers like this: