Kabylia

Everything about Kabylia

Skam over Frankrike! Skam over Europa!

Som Raymond Johansen sa, vil aldri vesten  akseptere at kolonial grensene blir tegnet på nytt, og  vil aldri støtte demokrati i Afrika av den enkle grunn at mens afrikaner og nord afrikaner slåss mot hverandre, plyndrer de rikdommer til dette kontinentet i fred. Terrorisme har flere ansikter..religion og rikdom.

Som rapportert av Siwel i afrikanske land forbereder å invadere Azawad , vil Frankrike støtte en militær invasjon av ECOWAS mot Mali, der aktivistene av den nasjonale bevegelsen for frigjøring av Azawad (MNLA), proklamerte uavhengighet av deres territorium.

I etterkant av at Tuaregene erklærte sin uavhengighet, har Algerie sendt sine væpnede islamister som de hadde i bakhånd, til det nordlige Mali, Ansare Eddine i dette tilfellet. Logistikk og militært utstyr har blitt innvilget av både Algerie og Quatar, med sikte å undergrave fødselen  til den nye  Amazigh (Berber) staten Azawad.

Frankrike, som ønsker å forsvare sine interesser i regionen (Total og Areva) , vil bruke sin vetorett for å få en militær aksjon via ECOWAS mot tuaregene.
En første anmodning forrige uke i Sikkerhetsrådet i FN, ble avvist.

“Jeg tror ting skal raskt føre til en beslutning av Sikkerhetsrådet som ville støtte en militær operasjon av den Afrikanske Union og ECOWAS (Economic Community of West Africa),” sa  pressetalsmann i departementet, Bernard Valero.

2 comments on “Skam over Frankrike! Skam over Europa!

 1. Akiles
  19/06/2012

  Det internasjonale samfunnet begår en stor feil ved å neglisjere tuaregene. MNLA er ikke bare en forsvarer av sekularisme, demokrati og verdier som toleranse og respekt for Imazighen folkene generelt, men den er den eneste garantien mot utryggheten sådd der av fremmed elementer . Til slutt, er dette å nekte å støtte et folk i fare, enda mer, det er et folk og en kultur, en kunnskap, en historie som er i ferd med å bli ødelagt av obskurantisme krefter.
  https://kabylia.wordpress.com/2012/06/18/de-forste-amazigh-berber-mellom-middelhavetnilen-ogtassili/

 2. noamish
  25/08/2012

  Og Norge har “hjulpet til” kaoset med å bombe fredsæle Libya, slik at islamistene over hele regionen har plyndret våpenlagre og fått frigjort mange fengslete islamister + mange libyske leiesoldater ble arbeidsløse! Heia fredsbyggernasjonen Norge!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 19/06/2012 by in Kolonialism, Religion and tagged , , , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,826 other followers

Blog Stats

 • 119,045 hits
%d bloggers like this: