Kabylia

Everything about Kabylia

Si meg, hvilken dato er vi? 12. september sier du?

Selv Khomenystene torde ikke: drepe en ambassadør i Libya, Berbernes tapte  hjemland,  forrædere til deres sak ved å gifte sjelen sin til inntrengerne ; og invaderer konsulatet  i Egypt og brenne flagget. I Tunisia også , overalt skapninger av den grønne skyggen  spretter fra ingensteds og slår … igjen … 11 september.

Det minner oss om at krigen er bare i sin begynnelse.

Og likevel nyttige idioter vil mumle om at denne filmen er for “dårlig” til  å interesser seg  for den, bortsett fra at tilhengere av  Grønn skygg  ikke gjør forskjell: kritisk tenkning   praktiseres med blod, langt fra noen metafor. De har en forbannelse over seg  og deres bok  fortjener ikke å bli nevnt.

Og viktigst av alt, var det amerikanske konsulatet i Benghazi angrepet med raketter. Ja, raketter! Hvis de hadde et nøytron bombe, ville de ikke nøle et eneste sekund, det kan vi være sikre på! Konsulatet, det er bare aske igjen.  Dette er krigshandling. USAs ambassadør til Libya, Sir Christopher Stevens, ble drept. Noen sier med 3 andre ambassade tjenestefolk.
Men dødsfallet til en mann, er for en vanlig  muslim, av mindre betydning. Skrekken er på vår dørstokk  siden en film har  våget …Det filmen har våget er  ikke viktig heller. Vi  har ikke rett til å si noe som helst som ville være i strid med denne vakre religion av kjærlighet, fred og toleranse……

Endelig jordbæret på kaken: besluttet de kristne i Egypt, mellom halshugging seanser som bestiller dem  sine medborgere, er å vise sin støtte til bødlene, vanlige muslimer, etter at de ble anklaget for å være bak filmen.
Og til slutt, endelig, Vatikanet vi aldri hører når det gjelder folkemord begått overalt i Islamia besluttet å komme seg ut av sitt apati og fordømme denne forferdelige handlingen: Nei, ikke halshugging  av kristne , ikke mordet på amerikansk tjenestemann, men filmen som de sikkert ikke engang har sett.

Fra apostat-kabyle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 12/09/2012 by in Freedom of speech, Historie, Islam, Politikk and tagged , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,609 hits
%d bloggers like this: