Kabylia

Everything about Kabylia

“Hvis beskyttelse av islam oppnås ved sodomi, ingenting er galt med det”

Ingen journalist er ærlig nok til å gi rett til dem som er lei av muslimsk  totalitarisme eller gjøre forskning for å lære mer om islam. Nei. fordi de foretrekker å gi sin støtte til Allahs galninger som dreper og sodomisere mens de  skriker islamofobi og rasisme. Video, blant mange andre ting,  for å  mine om  noen forskrifter til dette dogmet.

Her er den norske oversettelsen av uttalelsene fra disse herrene som gir vennlige råde til jihadister. De “uskyldige” muslimer som forstår arabisk vil få mulighet til å lytte til den så mange ganger som de ønsker. De kan ikke si at ordene til den   imamen er forvrengte .

En Wahhabi spurte våre sheikh:

“Måtte Allah gi oss martyr og Houris i paradiset. Jeg skulle ønske, Allah være tilfreds  med deg, gjøre en handling for å dø som martyr. Jeg snakket med Sheikh Abu Al-Dima Al-Qassab, som sa: “Vi har funnet en ny  måte  enestående i utførelse av martyrene. Det er satt eksplosive kapsler i ditt anus. Men  for å trene deg til en slik handling, er det viktig at du godtar å bli sodomisert en vis tid, slik at ditt anus blir utvidet til det punktet  å  motta den eksplosive dynamitt“. Mitt spørsmål til deg, måtte Allah ha barmhjertighet med deg, er: “Er det halal at jeg tillater  en bror  jihadist å sodomiser meg  for å utvide min anus dersom hensikten er god, og målet er å trene meg til jihad? ‘

 Sheikh priset Allah og sa:

“Sodomi er ulovlig i prinsippet, og derfor forbudt. Men jihad har prioritet fordi det beskytter islam. Hvis beskyttelse av islam kan bare oppnås ved sodomi, ingenting er galt med det, under rettsreglen som: “Nødvendigheten gjør halal hva som er haram,” og “Alt som er nødvendig for å oppnå en plikt i sin tur blir en plikt. ” Det er imidlertid ingen plikt høyere enn jihad. Men når du har blitt sodomisert, må du be om tilgivelse fra Allah og priser ham mye. Være sikker , min sønn, at Allah gjenopplever mujahider i henhold til deres intensjoner. Og intensjonen, hvis Allah vil, er å redde islam. Vi ber Allah om at du kan være blant de som lytter til tale og følge hva som er best. ‘

Programleder tilføyer:

“Det er den fatwa som ledet en person til å begå et angrep mot innenriksministeren Nayef Ibn Abd-al-Aziz,ved å  bruke  eksplosiver i hans anus. Jeg husker at i Kuwait, ble narkotika smugles fra Afghanistan og Pakistan, av wahabittene til Al Qaida som dyrket dem   i Afghanistan. Jeg leser daglig i avisene at mengder narkotika ble beslaglagt, og stoffene ble funnet i anus til afghanere. Kuwait led så mye at det første vi gjorde var å inspisere anus til afghanere og pakistanere. Dette var en vanlig ting blant wahabittene. ‘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 20/09/2012 by in Freedom of speech, Islam and tagged , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,627 hits
%d bloggers like this: