Kabylia

Everything about Kabylia

To verdener: En verden som går fremover, en verden som går baklengs.

Ingenting kan rettferdiggjøre kriminell vold, selv ikke et menneskelig angrep på en profet, uansett hvilken av dem.  Ingenting kan forklare vold, unntatt dumheten av troende og den falske guden og deres helliggjorte  religion. Hvordan  kan man ellers falle så lavt i Pavloviansk villskap, reaksjon på den minste provokasjon (stimulus) som er mye lavere enn det menneskelige intellekt når vi skryter av å ha visdom, ikke menneskelig men guddommelig!
En hel religion som de mener er guddommelig , en profet de mener å være den beste, en hel verden som er såkalt muslimsk som  skruppelløst teller kristne, jøder, ateister … selv rotter som lever med dem for oppnå en milliard muslimer i verden … en bok som påstås å være hellig … osv.. Alle disse  reagerer  som en syk psykopat på den minste provokasjon her nede! Hvilken høyhet!
I tillegg bruker  muslimer tiden sin på å provosere andre religioner de anser som forfalskede dokumenter,  for å sette i munnen selv  på  andre profeter uttalelser som har forutsagt ankomsten  av den siste utsending av Allah,  noe  som gjør av disse andre profetene kun et utkast av Gud og faktisk undergraver med dette andre religioner.  Muslimer bruker også sin tid på å provosere kristne i land som er tradisjonelt jødisk-kristne og nådeløst jager dem som bor  i muslimske land.  De blåser seg opp i Tel Aviv, Madrid, Paris, NY … de påtvinger sine minareter, moskeer i alle gatene, en klesstill  verdig istiden … osv.. og ingen reagerer voldsomt. Vi  skriver, vi gir skriftlige kritikker, radiofonisk, kunstnerisk, filosofisk … vi organiserer debatter … osv..
Kort sagt, reagerer vi som mennesker som assummerer  fullt ut  den delen av visdom som gir intelligens og menneskelig sivilisasjon og universelle menneskelige verdier.
Så det er to verdener: En verden som går  fremover, en verden som går baklengs. Dermed er ethvert forsøk på å forene dem fysisk forgjeves.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 21/09/2012 by in Islam and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,828 other followers

Blog Stats

  • 119,013 hits
%d bloggers like this: