Kabylia

Everything about Kabylia

Brev til François Hollande: “Tuareg MNLA er en legitim bevegelse, verdsatt og godt representert”

I et brev fra David Sephora til Frankrikes president François Holland, understreker det  legitimiteten til National Movement for frigjøring av Azawad (MNLA). Brevet kommer tilbake på  det franske ansvaret  i konflikter som foregår i land som tidligere var kolonisert av Frankrike koloniale.


Par: Sephora David / avaaz.org
Til  presidenten av den franske republikken, utenriksminister og minister for den franske forsvaret.

Jeg skriver til dere for å uttrykke en generell misnøye og fortvilelse av et folk vis-à-vis Frankrike tilnærming til problemet azawadienne, multi-dekadiske innblanding i afrikanske anliggender, nemlig i Nord-Afrika.

Man trenger ikke å gi en leksjon historie for å få dere til å forstå at “nordlige Mali” spørsmålet og konflikten i Sahel-regionen har sine kilder i den franske koloniseringen. Når dere angriper et folk og  handikap ham ved å klippe av hans vinger og drømmer, OG  tilegner sin rikdommer og som reduserer det til ingenting, kan dere  forvente kun hva som skjer i dag i Nord-Mali.

Mr. Holland, du sier til journalister at ingen kan motvirke dine intensjoner om å sende militære styrker i Azawad land.   Du snakker på vegne av hele  planeten, du snakker i navnet til et urfolk som ikke bare har noe å si, men også har  noen legitime rettigheter til å ta sin skjebne i hånden og å velge de midler som er beste egnet til å ta igjen sin skjebne og beskytte sin eiendom, en skjebne som i århundrer synes å være borte.

Denne samme modige og hederlig folk som i flere tiår ser din bedrift, og din neo-kolonialisme skjemmer landskapet, stjele naturressursene, inkludert det berømte uran som er ingen ringere enn årsaken til din  glødende feber og din vanvittig frykt  å se  Azawad fri og uavhengig og det meste i stand til å permanent fjerne dere fra regionen.

Ditt land, Frankrike, rev landet vårt Tamazgha,  ødelegge permanent de innfødte Berber folk i Nord-Afrika, en modig, fredelig  og sekulære folk som, historien vitner, har aldri angrepet suverenitet til en annen nasjon. Et  folk som i dag  tørker dine  tidligere vill impulser.

Med dine planer og pre-tegnede kart av Afrika Franco-fransk, har dere klart å verne deres interesser og ignorerer fullstendig folkene av kontinentet.
Jeg bestrider  ikke din nyvalgt regjering , og dumhet er ikke tilbakevirkende kraft, og heldigvis  ellers er man ennå ikke ute av skogen.

Men hensikten med brevet mitt er å gi deg en sjanse til å redde ansiktet til  Frankrike, redde franskmenn fremtid og spesielt oppfyll  dine forpliktelser du har engasjert deg i din valg kampen til en åpenbar endring i stedet for å fortsette det mørk programmet til  dine forgjengere ett program for å dope seg med globalisme drivstoff med  prisen av afrikanske og globale identiteter.

Jeg gir deg en sjanse til å gjennomgå dine planer gjennom dine idealer og revurdere dine allierte. Du sier du er  sosialistiske, være sosialistisk for en gangs skyld og se Berber samfunnet underlagt  araber kolonialisme, et samfunn  på nesten hundre millioner sjeler som dine medier kaller araber mens i virkelighet er Berber, Amazigh og Amazighspråklig og beskrevet som muslimer  mens det samfunnet er sekulære ,  kristne,  jøder, muslimer og ateister , har alltid levd fredelig og fritt.

Ikke tildekke ditt ansikt med  utrettelig  diskusjonene med spørsmålet om menneskerettigheter og FN pakten, Mr Holland, vi er ikke lenger i 1789 og var ikke til stede ved skapelsen av FN. Problemer som oppstår i dag var ikke blitt stilte under utarbeidelse av chartret som er gått ut på dato , så slutt, vær så snill, å kom  tilbake igjen og igjen med ubetydelige protokoller som ikke er representative for våre ambisjoner.

President, være  stolte av å være presidenten av  et folk stolt og frihetlig  hva er det franske folk, intelligente mennesker forut for sin tid og fortjener en regjering som kan møte deres forventninger og å lytte hans ønsker, har ein stat som ikke marginalisere  et segment av befolkningen til applaus fra de andre.

En regjering må tjene nasjonen, den franske identiteten og Frankrike venner og  venner til franskmenn. Forandring er bra, men spørsmålet er: endring til det bedre eller verre? Tenk på det Hr Hollande, franskmenn ønsker å vite.

Jeg  blander meg ikke  inn i deres  interne anliggender, jeg er ikke fransk, jeg er en enkel  Berber borger , jeg elsker landet mitt, og jeg respekterer Frankrike og elsker franskmennJeg henvender meg til deg  i håp om du viser  et minimum av interesse til mitt brev og omgjore din taktikken og din utenrikspolitikk vis-à-vis Tuareg nasjonen . Ikke skru av en hele nasjon for litt uranium. Du prøver å intervenere militært i et land du ikke kjenner og ikke forstår  sammensetningen av  “Mali” samfunnet eller historien i regionen.

Du kjenner  ikke MNLA (National Movement for frigjøring av Azawad). Det skulle du gjøre.  Du skulle vite at den  er en legitim bevegelse, verdsatt og  er godt representert i Azawad og ellers i Europa. Den er  en politisk bevegelse og ikke-terrorist. Ta kontakt med dens medlemmer, vil du bli overrasket over å finne hos dem en partner og dyktige forhandlere og diplomater.

Den maliske regjeringen er fullstendig ute av stand til å ivareta sikkerheten i nord. Om Mali var levedyktig, skulle ikke diverse islamo terrorister organisasjoner,  MUJAO og AQIM , herjer i disse områdene.

President, i håp om at du leser disse ordene fra en  Berber borger, og du tar kontakte med  tuareg , sekulære, folket og deres  politiske representanter MNLA, godta mine beste hilsener.

Par: Sephora David / avaaz.org

Siwel 061433 SEP12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 07/10/2012 by in Freedom of speech, Historie, Kolonialism and tagged , , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,609 hits
%d bloggers like this: