Kabylia

Everything about Kabylia

FN dekker et folkemord mot Tuaregne i Azawad

Her, nedenfor, er en video laget av det Frivillige Ungdoms-Nettverket  for Azawad i samarbeid med ørken-Press, et klipp fra en reportasje gjort av en spansk journalist  den 20. oktober 2012 i Azawad  om den   øverste staben  i MNLA.
Det Frivillige Ungdoms-Nettverket som har  sendt denne videoen forsøker å vise til  den internasjonale opinionen  situasjonen på bakken i Azawad, en realitet ignorert av opinionen, offer for propaganda utført av en anti-Azawad allianse hvis formål er å få verden til å  tro at MNLA (sekulær tuareg) ikke finnes i Azawad.  Azawad  blir alltid av media vist  levert til de islamske hordene som sprer terror. Denne sterke propagandaen gjør alt for å spre løgn om at Tuaregene samarbeider med Al Quaida islamister i deres grusomheter mot befolkningen. Sannheten er at de sekulære Tuaregene er de som lider.
Gjennom denne videoen, snakker MNLA  krigere for å uttrykke deres vilje til å kjempe inntil de har nådd målet  for kampen deres. Deres besluttsomhet er urokkelig og deres tilknytning til frihet er så sterk at ingenting kan stoppe dem i deres mars mot den totale og definitive frigjøring av Azawad som har vært tuktet av den Maliske statens dominans, bygget  av Frankrike, altfor lenge .
Videoen kommer også tilbake på barbariet fra de Maliske myndighetene, som uavbrutt siden 1963 har angrepet sivile Tuareger  på den  villeste måten man kan tenke seg. Et reelt politisk folkemord, som det internasjonale samfunnet hele denne tiden har vært totalt likegyldig til.
Jeg vil også påpeke til den Norske opinionen, at Norsk Folkehjelp gir millioner i støtte til de rasistisk Maliske myndighetene, vel vitende om at pengene blir brukt til å begå folkemord mot Tuaregene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 03/11/2012 by in Freedom of speech, Kolonialism and tagged , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,549 hits
%d bloggers like this: