Kabylia

Everything about Kabylia

Skal vi bli drept av Nobelpris vinneren?

Den artikkelen er skrevet av Gaya Izennaxen, medlem av styret for frigjøring av Kabylia under tittelen : Har vi lov til å velge våre mordere?

Vi Amazigh (berber) folk i Nord-Afrika hvis eneste forbrytelse er å elske friheten, hvis eneste forbrytelse er å ha en gammel kultur, hvis eneste forbrytelse er å ha et rikt territorium  som tiltrekker verdens gribber .

Vi som de vestlige og østlige  alltid har koloniserte, men som selv aldri har kolonisert noen nasjon, vi som aldri har samtykket i å godkjenne slaveri og naturligvis frigjort dem  så snart de har nådd våre territorier, svarte afrikanere solgt av vesten.

Vi  som aldri har bygget fengsler og hadde organisert oss slik at  kriminalitet ble  forvist i byene våre, vi som fortsetter å være   diskret  i deres land som tar oss imot til nesten å virke fraværende, vi som er født inn i universelle verdier med sekularisme og demokrati.

Vi nekter å bli  myrdet av de som forsvarer de  edle  menneskehetens verdier, som de  skjuler seg bak for å ødelegge oss.Vi nekter  å bli drept av Nobelpris vinneren.  Vi nekter å bli drept av den franske venstresiden på vegne av humanistiske verdier, på vegne av toleranse og solidaritet verdier.

Har vi lov  til å velge våre mordere? Kan vi be deres ledere om å vise sine virkelige ansikter som vi kan bekjempe til det siste? Vil  de skille seg fra sitt folk i hvis navn de er i ferd med å håndheve den endelige løsningen mot oss?
Ja, vi er klare til å dø for våre rettigheter, vår frihet og våre tilstedeværelse.

Til det amerikanske folk, Europeiske  folk, krev sannheten fra dem dere velger som ledere, ta avstand  fra støtte og legitimering  gitt av dem du velger til kriminelle som styrer oss, islamistiske terrorister gjennom hvilke de rettferdiggjør vår død,vår underkastelse  og vår utslettelse!

Krev din rett til å forbli uskyldig,  fortsatt forbli  våre brødre, våre venner, vi Amazigh folkegruppene  som ber kun om at vår rett til å leve fritt i våre territorier allerede er svært ødelagt av  barbarer av alle slag!

Vis at dere nekter å ta ansvar for massakrene som vil  komme i Azawad, massakrer som kommer i Kabylia, over alle Amazigh territorier. Dette Afrika, voldtatt og solgt av de som hevder å representere oss, skal frigjøres med det gode eller det onde,  dette Afrika vil gjenkjenne dens venner og vil aldri tilgi dem som ønsker å tvinge den til barbari.

Nord-Afrika skal befri seg, folkegruppene i Nord-Afrika vil stå imot og tilintetgjøre diktatorer og deres medsammensvorne, gangstere og kriminelle som bringer kaos og sår død.

Det fremtidige frie Nord-Afrika ser på dere, spør dere om å ta valg, ber dere  til å ta deres  ansvar foran historien.

Nord-Afrikas Amazigher er en sjanse for dere som den grønne fare truer. Grådigheten til deres ledere vil til slutt sluke dere også . Den vil eliminere din fornuft, dine prinsipper og fundamenter.

One comment on “Skal vi bli drept av Nobelpris vinneren?

  1. lynxalive
    12/11/2012

    Reblogged this on lynxalive.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 11/11/2012 by in Freedom of speech, Historie, Islam, Kolonialism, Politikk and tagged .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,549 hits
%d bloggers like this: