Kabylia

Everything about Kabylia

Israel er ikke en sionistisk stat.

Visjonen om den israelsk-palestinske konflikten er forskjellig avhengig av om man identifiserer seg med palestinerne eller jøder. Det er avhengig av om man identifiserer seg med den islamske sivilisasjonen eller den jødisk-kristne. Det er slik at i den islamske verden, er den sionistiske ideologien en levende realitet, som komplotter og handler. Men det finnes likevel  ingen offisiell organisasjon som hevder seg  sionistisk. Det er ingen kjent beryktet leder. Den er ikke nevnt i de arabiske medier, heller ikke i de vestlige medier. I den islamske verden (muslimer og ikke-muslimer), kan hvem som helst  forklare i det vide og brede hva sionisme er, dens planer og mål, dens metoder og virkemidler. De kan nevne opp agenter og lakeier, men de kan ikke fortelle noe om dens ledere, deres hovedkvarter, deres medier, dens publikasjoner ….
Hvordan kan en ideologi overleve og samtidig forbli hemmelig? Hvordan kan en ideologi fortsatt være gjeldende mens ikke en eneste person i verden hevder det åpent, eller forsvarer, heller ikke opprettholder, eller gjør propaganda for den?
Hva ville Fascismen vært hvis alle fascistene hele tiden hadde tiet om den?
Hva ville Nazismen ha vært dersom ingen Nazi hadde hevdet å være det?
Hva ville kommunismen ha vært  hvis vi ikke visste om noen store figurer  av kommunisme?
Hva vil islamisme være hvis ingen muslimer prøver å påtvinge islam høyrøstet og voldelig  i fullt dagslys?
Sionismen eksisterer faktisk ikke. En opplyst fyr snakket en dag om det mytiske land til herre Sion uten noe videre. I dag, har Palestiner å gjøre med en stat, med en hær, sivile institusjoner og mennesker,  ikke med en spøkelse  ideologi.
Islamister påberoper det sionistiske ideologi spøkelset til å rettferdiggjøre sin morderiske islamske ideologi, som selv er reell.
Hvis en dag Imazighene/Kabyler blir sterke og  opplyste og hevder landet til Massinissa, kommer sikkert islamistene til å skjelle oss ut for “massinisisme”.
Israel er ikke en sionistisk stat. Ikke at denne ideologien er “ussel”, men Israel er ikke sionistisk fordi ingen offisiell israeler påstår å ha denne ideologien. Ingen statsminister har noensinne sagt at Israel kjemper mot palestinerne i  sionismens navn. Men for islamistene,  er”sionist”  en fornærmelse, som “morder”, “tyv” eller “voldtektsmann”. De tror at israelerne er sionister og skjuler det.  Akkurat som  muslimer som er fundamentalister og  skjuler det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 14/11/2012 by in Historie, Kolonialism and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,825 other followers

Blog Stats

  • 119,081 hits
%d bloggers like this: