Kabylia

Everything about Kabylia

Syndebukk-kulturen

Denne presidenten, Bouteflika, ble hentet “hjem” fra sitt tilfluktssted i Qatar av militærjuntaen for å befri 6OOO  muslim terrorister fra fengsel, gjennom en generelt amnesti lov som de kalte «loven om tilgivelse” selv om Islamo-terrorister ikke har bedt om unnskyldning til noen av ofrene og at alle partiene som  sies å være opposisjonen har sluttet seg til dette amnesti, blir nå en merket mann. En mann som skal ofres for å fokusere skylden på én person, og la de virkelige eierne av makten å komme seg bra ut  og hvorfor ikke med “ære” siden ved å drepe alle i base gassen harde uttrykte sin misnøye.

312426_551317391547620_1960014002_n

Alle vet at egentlig er det ikke Bouteflika som styrer.  Alle vet at de Islamo-terrorister, som konfiskerte selvstendighet til Azawad vunnet av MNLA, er manipulert av den algirske etterretning tjenesten DRS.  Alle vet at det er for Frankrikes  interesser disse folkene jobber. Nå som oppdraget som Alger fikk av Frankrike er utført,  og har hindret at Azawad blir selvstendig, framskyndet Ansar Din  en fransk intervensjon ved å marsjere mot Bamako. Med dramaet i In Amenas  tvinger andre vestlige land å støtte Paris i sin  neo-koloniale intervensjon. Dermed har Algirsk islamo-juntaen renvasket seg for alle sine forbrytelser, takket være dette spektakulære gisseldrama.De tilatter den såkalte uavhengige pressen retten til  å kritisere en døende og “oppbrukt” president og forventer å se oss applaudere endringen i kontinuitet, og hvorfor ikke implementere i våre minner de som har arrangert dette kaoset, og hylle dem som helter!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 22/01/2013 by in Freedom of speech, Kolonialism, Politikk and tagged , , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,609 hits
%d bloggers like this: