Kabylia

Everything about Kabylia

Islamisten Soaib Sultan leder 17 Mai komiteen

Jeg vil fortelle til nordmennene som fungerer som Quislinger og nordmenn som sover: Norge og utover hele Europa er langt inn i sin islamisering ovenfra. Dere har allerede godtatt Islam fra det stundet dere klager om radikal islam og islam til salafistene. Dette innebærer at dere har ikke noe problem å leve under åket av Islam midlertidig mykere. Ikke narre dere selv: selv den meste myknet Islam gir ikke avkall på sharia. Den frastøtende delen av islam, det vil si nesten hele islam, henger over barna deres som damokles sverdet .

Souab Sultan

Soaib Sultan

Muslimene bryr seg ikke om sannheten, historie og identitet til folk. Det eneste som betyr noe for dem er at folk underkaste seg til deres ukultur. Derfor krever de som bevis på underkastelse, at disse folkene revidere sin egen historie, transvestitter selv sannheten, nekter selv sin kollektiv identitet, endre sine egne kulturelle referansegruppe, skjender deres egen gamle tilbedelse steder og diskreditere dem selv sine egne symboler. Det er dette de gjorde alle folkeslagene erobret av de arabo-muslimene.

One comment on “Islamisten Soaib Sultan leder 17 Mai komiteen

  1. Geir Wathne
    06/04/2013

    Jeg er helt enig i at islam er en farlig uting i vårt samfunn. Problemet er vår kultur og vårt styringssett. Det krever at de som jobber i statlige organ motarbeider innføringen av islam, men det gjør de ikke. Hva kan vi som befolkning gjøre med det?
    Det eneste vi kan gjøre er å stemme på partier som har programfestet løsninger som jobber mot snikinnføring av islam, og ikke står der blåøyd og fin og tar imot dette med åpne armer. Kommer innføringen av islam for langt vil det utvikle seg til væpnede sammenstøt, og det vil jeg være delaktig i hvis det kan hjelpe å få bort islam fra vårt samfunn. Det eneste språket disse lavt utdannete religiøse fanatikerene forstår er jo vold…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 06/04/2013 by in Islam, Kolonialism and tagged , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,825 other followers

Blog Stats

  • 119,081 hits
%d bloggers like this: