Kabylia

Everything about Kabylia

Algerie gir asyl til tre lederne av terrorist gruppen Ansar Dine

Algerie gir asyl til tre lederne av den  islamittiske terrorist gruppen Ansar Dine . Dette bekrefter det jeg alltid har sagt, at denne  terrorist gruppen (med flere) er en skapning  av Algerie og Frankrike som fikk oppdrag av  disse landene til  å forurense  den unge og eneste berber staten Azawad, slik at Frankrike  får en unnskyldning til  å kvele fra fødselen av  den unge sekulær  tuareg,  Amazigh,  Azawad staten.
Dette kan interesse  alle de som savner noe nyheter fra de kriminelle som tok liver av fem nordmenn i gissel dramaet  i Ain Amenas.
ansar
Disse mennene kom i Algerie etter å ha fått garantier for ikke å bli forfulgt av Alger, med mindre deres engasjement påviser ikke  forbrytelser mot menneskeheten. Det djelder  emiren sa wathik, som egentlig heter Abderrahman Gouli, Emir Abu Abida, eller Mourabiti Ben Moula, den emiren av Tawhid Katiba som kontrollerte mye av byen Kidal før fransk intervensjon, og til slutt, en av de de viktigste medarbeider  til Iyad Ag Ghali, hans fetter Athman Ag Houdini. Stammefolk i Nord-Mali deltok i forhandlingene og kontakter mellom de algeriske sikkerhetstjenester, medlemmer av Majliss echoura bevegelsen Ansar Dine og slektninger av Iyad Ghali.
Snart ankomsten av den øverste leder?

Og disse tre emirene er ikke alene i eksil i Algerie. Talsmann for den islamistiske gruppen som har sverget troskap til al-Qaida, Senda Ould Boumana, besøkte den algeriske hæren etter å ha gått mer enn 80 km fra byen Bordj Badji Mokhtar. Algerie, som arbeider for en politisk løsning mellom islamister,Bamako og Paris, har også planer til å innvilge politisk asyl til lederen av Ansar Dine, Iyad Ag Ghali, forutsatt at han gir fra seg våpener og gir avkall på sine støtte til Al Qaida, Tawhid og Jihad.

Kilder : Algerie Focus

       El Watan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 19/04/2013 by in Islam, Kolonialism and tagged , , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,609 hits
%d bloggers like this: