Kabylia

Everything about Kabylia

“Islamsk kunst”, en underskriftskampanje fordømmer et “bedrageri”

Ved å samle under en islamsk etiketten kunst objekter noen ganger tusenvis av år gamle , utstillingen arrangert av det franske museet Le Louvre følger et politisk mål. En underskriftskampanje lansert av sekulær iranske fordømmer svindelen.

Les_arts_Islam_au_Louvre_BL_FR_vignette

Avdelingen kalt islamsk kunst  til  Louvre museet har et politisk mål? En underskriftskampanje fordømte tittelen valgt av museet Le Louvre viet til islam  kunst og kultur. Klagen til sekulære iranere  kaller dette et bedrageri . Underskriftskampanjen har reist litt over 4500 underskrifter. Problemet som ble reist gjelder utstilte verker, som ofte er eldre enn den muslimske perioden, de har ingenting islamske og tilhører flere ulike sivilisasjoner. Og klagerne minner oss om at denne forvirringen er ikke en tilfeldighet. Dette er en “kamp” mot de gamle kulturene man ønsker å presse dem inn en form for politiske grunner.

“Våre franske venner må forstå at dagens iranere er engasjert i en kulturell krig uten nåde mot den islamske republikken, for å gjenoppbygge sin knust identitet fra sin historie flere tusenår gammel . I denne kampen, de strålende stjerner av persisk kultur dere skammelig plassert under navnet “islamsk” er nettopp deres symboler og referanser, det vil si sine verktøyer for kamp. “

We ask the Louvre Museum to stop scamming Iranian culture

Rezki.net

One comment on ““Islamsk kunst”, en underskriftskampanje fordømmer et “bedrageri”

  1. Pingback: Islam er fascismen som ødela Amazigh sivilisasjonen….Hvilken er det neste offer? | Kabylia Blogg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 10/05/2013 by in Freedom of speech, Islam, Kolonialism, Kultur and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,609 hits
%d bloggers like this: