Kabylia

Everything about Kabylia

Islam er fascismen som ødela Amazigh sivilisasjonen….Hvilken er det neste offer?

Islam er fascismen som ødela Amazigh sivilisasjonen….Hvilken er det neste offer?
Den amazigh /berbiske forfatteren Boualeme Sansal sa noe som passer utmerket til det som skjer nå rundt 17. mai, flaggsaken og lederen av 17. mai komiteen.
Islamisme er som en gass. Den opptar hele det tilgjengelige volumet. Ved press effekt jager den alt som er forskjellig fra den. Gradvis tar islamistene kontroll over alle områder: økonomisk, kulturell, sosial.”

utenlandske flagg i 17. mai feiringen

utenlandske flagg i 17. mai feiringen

Jeune Afrique

Når islam ikke phagocyter noen folkslag eller kultur, implodes det og tørker fra innsiden. Islam bygger seg på ruinene av kulturer som den har beseiret og  robber arven fra. Det er slik den har slukt og fordøyd de arameiske,  koptiske og egyptiske sivilisasjoner i Midtøsten, gresk-bysantinske i Anatolia, den persiske verden, den Berbiske verden … Islam har bokstavelig talt “pumpet”  vitenskapen til de nasjoner som den har rigget seg av. Slik som de aritmetiske, algebra ble undervist av nestorianske prester som var slavegjort ved hoffet til kalifen av Bagdad, det samme med filosofi, medisin og kunst, alt som ble oversatt med mer eller mindre suksess og overført  i det religiøse språket  til  erobrerne. Bidraget fra den østlige kristne verden i utviklingen av “islamsk kultur” er betydelig. For eksempel de fantastiske mosaikkene som  skrytes av den kjente moskeen Omar i Jerusalem,  ble produsert av armenerne hvis etterkommere fortsatt bor i  byen. Dette fenomenet av utenlandske bidrag til islamsk kultur bevises  til det uendelig i den muslimske verden. Den berømte franske orientalisten Ernest Renan sa: “Hvis vi skulle fjerne det persiske bidrag fra islamsk sivilisasjon, forblir araberen  alene med sitt sverd og sin kamel.” De viktigste våpnene til islam er frykt, trusler og uvitenhet. Det er med trakassering, diskriminering og sverdet at islam ble påtvunget og har”konvertert” generasjoner etter generasjoner overalt der den har påtvunget seg.  Det er  med tyranni over det sosiale liv og tankegang som den holder seg i den muslimske verden. Det er med trusler og frykt den gjør fremskritt i sine erobrede territorier. Islam  truer kun de svake og uvitende. Det er en koloss på leirføtter, men Europa i dag er en buk som er myk. Det var dette som fikk Khomeini til å si at det 21. århundre vil være århundret av islamiseringen av Europa.  Extrait interview dennis Gotay.

verdt å lese

We ask the Louvre Museum to stop scamming Iranian culture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 15/05/2013 by in Freedom of speech and tagged , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,551 hits
%d bloggers like this: