Kabylia

Everything about Kabylia

Sultans of Science : Islamsk vitenskap ved Teknisk Museum i Oslo

En utstilling, Sultans of Science, blir arrangert av Oslo Tekniske museum om islams bidrag til vitenskapen. Jeg skal  ikke dvele lenge ved den nonsens muslimsk sivilisasjonen” fordi det  finnes ikke en muslimsk sivilisasjon og heller ikke noe islamsk vitenskap. Vi kan lure på hva en grotesk bok som Koranen kan tilføye vitenskapen…

islamsk rakett

islamsk rakett


Den franske filosofen Ernest Renan gir sitt syn islam.

Ernest Renan 23 februar 1862, ved College de France i Frankrike: ” Islam er fanatisme;  er  forakten for vitenskap, er avvikling av det sivile samfunn, den forferdelige enkelhet av semittisk ånd , innsnevre den menneskelige hjernen, som lukker den fra alle delikate  ideer, til alle fine følelser, til enhver rasjonell undersøkelse, for å sette den foran en tautologi: “Gud er Gud” ”

Det er ett punkt som Renan har helt rett i : Islam kan ikke  overleve, utendørs” i fri luft, utenfor beskyttelse av en stat som sikrer overlevelse gjennom et minimum anvendelse  og kontinuerlig kringkasting. De muslimske aktivistene  har alltid forstått dette og deres motto er det samme overalt: El Dawla Islamia.

Islam har aldri vært i hjerter. Den overlever “kun mellom” muslimer. Jeg vil si med dette at islam står mellom muslimer som tvinger hverandre til å holde seg til en sosial pakt som er nettopp asosial. Uten daglig og konstant harping, tvang og kulturelle vakuum fra  barndommen av, er det svært liten sjanse for at en person bevisst velger å omfavne Islam etter at han ble klar over sine rettigheter og plikter som muslim og shariaen som den eneste lov til å følge og tjene. Vi ser det i dag, det er ikke det flertallet (mindre enn 1/6 th) av mennesker som stormet inn i armene av Islam selv etter 15 århundrer etter Koranens åpenbaring og til tross for oppmuntring (propaganda) av muslimer som  oppfordrer til å bli med islam i massevis.

I nesten alle muslimske land, er islam statsreligion. Staten selv stoler ikke på å la muslimene fritt velge å anvende islam eller ikke . Uten tvang vil  den muslimske fjerne seg fra  islam fordi denne religionen er haug av begrensninger som har for mål å fjerne alt som er menneskelig i muslimen.

Slik  maskinen som adlyder bare på  0 og 1,  er  den muslimske redusert til binært systemet halal  (1), haram (0). Slik en maskin som adlyder bare sekvenser av instruksjoner strengt formulert (kunstig språk), adlyder den muslimske bare sekvenser forenklede instruksjoner nedfelt i Koranens vers og hadith. Islam riktig brukt (fullstendig) reduserer den muslimske til grønnsak tilstand som verken har sjel eller menneskelighet, medlidenhet eller ansvar. Den vil være en robot styrt av sine designere (choyoukhs, imamer, emirer, kalifene, …) i et forenklet og kodifisert kunstig språk (forkynnelsen språket ) for å føre den  hvor de vil.

Hvis det ikke var oppfinnelsen av forbrenningsmotoren av de som muslimene paradoksalt kaller ‘kuffar “,derav behovet for å utnytte olje, vil den muslimske verden leve  i dag i  ubeskrivelig elendighet! Islamske dogmer sikter hjernehinnene, den sammentrekker nevroner som igjen vil knekke armene, Muslimen  befinner seg  i et hjørne for å ikke gjøre noe unntatt å be fra morgen til kveld og forberede seg til den endelige dommen . Det er nok med å kaste et  blikk rundt seg for å konstatere at den sosiale elendighet i muslimske land først og fremst er et resultat av moralsk forfall diktert av den apokalyptiske læren av en krigsherre fra det 7. århundre.

Se også :

Saudi Arabia – det arabiske land, islams vugge

“Islamsk kunst”, en underskriftskampanje fordømmer et “bedrageri”

 

 

3 comments on “Sultans of Science : Islamsk vitenskap ved Teknisk Museum i Oslo

 1. kabylia
  11/06/2013

  Kommentar på utstillingen Sultan of science . til teknisk museum

  For min del, vitner nåværende tiden at islam har vært i alle tider en bremsekloss for menneskeheten utvikling. Etter å ha phagocytert alle kulturene til beseiret folk, gjorde islam en ørken av landene under dens styre. En øyekast over nordafrika er nok for å konstatere hvor farlig er islam. Det lille vitenskap eller teknisk utvikling i de muslimske styrte områdene skjedd ikke på grunn av islam positiv innflytelse, men TIL TROSS FOR ISLAM!
  Hvis vi ser ser hvem var de fleste av de såkalte “islam vitenskapsmennene”, kan vi se at alle var ikke troende, noen var direkte motstandere. Den meste kjent av dem var den persiske legen Al Razi. Han skrev tre bøker der han redegjøre for sitt syn om islam, koranen og muhammed.

  Sitere: “Hvis folket i denne religionen (islam) er bedt om bevis for soliditeten i deres religion, eksploderer de ut, blir sint og utgyte blodet til de som konfronterer dem med dette spørsmålet. De forbyr rasjonell spekulasjon, og forsøker å drepe sine motstandere. Dette er grunnen til at sannheten har blitt brakt til taushet og gjemt. ”

  Etymologien av muslimen betyr underkaste til Allah og hans “profet”. Denne underkastelsen til forbudene vedtatt av en mann viser viljen til å gi opp intelligens og manglende evner til å tenke og handle utenfor Koranens påbud og rettspraksis. Det er et diktatur over tanken , kropp og sinn. Faktisk ingen atferd, selv de mest trivielle, er fri for tolkning. At teknisk mesuem assosiere islam med noe som heter vitenskap er bare tull og useriøs.

  Islam, i dens forskrifter og dens lære, lærer og forherliger kun krig og hat…Derfor finner vi den i Nordafrika, i Andalusia, i Persia, i Tyrkia osv…

 2. kabylia
  16/06/2013

  Ibn Khaldun forteller følgende historie:
  “Hva har skjedd med vitenskapen til perserne, hvis skrifter, på erobringen tidspunktet , ble ødelagt på ordre fra Omar? Hvor er de vitenskaper til kaldeerne, assyrere, Babels innbyggere? […] Hvor er de vitenskaper som, tidligere, hersket blant koptere? Det er kun én nasjon, grekerne, som vi har utelukkende den vitenskapelige produksjonen, og takket være omsorg til El-Mamoun som fikk dem oversette disse verkene.

  […] Muslimer, under erobringen av Persia, fante i dette landet, utallige bøker og vitenskapelige samlinger og deres general Saad ibn Abi Oueccas ba skriftlig til kalifen Omar ibn al-Khattab hvis det ville være mulig å dele til de sanne troende disse verkene med resten av tyvegods. Omar svarte med følgende ord: «Kast dem i vannet hvis de inneholder noe som kan lede dem til sannheten, holder vi av Gud” noe som vi veileder oss bedre en dem “hvis de inneholder bedrag, blir vi kvitt dem, takk Gud! “Som et resultat av denne befalingen , ble bøkene kastet i vannet og ild, og derfor er vitenskapen om perserne forsvunnet. ”

  Prolégomènes, 3e ,side 89-90 og 125.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 04/06/2013 by in Islam, Politikk, Ytringsfrihet and tagged , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,828 other followers

Blog Stats

 • 119,013 hits
%d bloggers like this: