Kabylia

Everything about Kabylia

Feil bedømmelse eller forræderi?

Norske sosialister støtter den islamistiske ideologien. Den ideologien som angriper friheten, eksistensen til andre religioner, andre kulturer og reduserer kvinner til en mindreverdig status på livstid. Norske sosialister er nå i ferd med å føre det norske folk til underkastelse når de deltar i bestridelsen av de grunnleggende verdiene i Norge som frihet, demokrati og sekularisme.

Vi ser hver dag hendelser som tenner hele planeten, handlinger av barbari begått av det politiske islams hegemoniske fristelser. Deres erobringsarbeid er nå ved hjelp av løgner og lureri i ferd med å bli utført i hjertet av Norge med hjelp av sosialistene. Det er vanskelig å forstå deres taushet, de som sier å være humanister, foran ødeleggelsen av gamle kulturer enten det er i Asia eller i Afrika av disse religiøse fanatikere hvis eneste mål er å innføre sharia og å ødelegge identiteter. Et enkelt eksempel på hva som skjer i land der de prøver å ødelegge sekulære verdier: 3. august i Kabylia var aktivister for selvbestemmelsesrett i Kabylia samlet til en offentlig lunsj under Ramadan for å vise sin avsky mot inkvisisjonen. Hele verdenspressen har fortalt om dette, blant annet Washinton Post, Le Monde, Las Vegas, Asian news osv. Har vi sett en reaksjon fra norske sosialister for å støtte retten til samvittighetsfrihet i Kabylia land? Ved å bifalle denne ideologien i å prøve å slette retten til frihet for folkene, er de norske sosialister, i beste fall i ren uvitenhet eller ved feilbedømmelse, i ferd med å ødelegge fremtiden til det norske folk! I verste fall ved å oppmuntre den ødeleggende strømmen på menneskelige verdier uansett der de passerer, er de skyldige i høyforræderi mot den norske nasjonen. Fordi de humanistiske verdier som nordmenn forsvarer er: rettferdighet, sannhet, pasifisme – ikke vold, fanatisme og dens konsekvens: terrorismen. Historien vil dømme de norske sosialistene som nå styrer landet, for å ha limet seg fast til de giftige og forkastelige arabisk-islamske terrorister, etter deres skamfulle allianse med fiender av frihet! Disse sosialister er hyklere og rasister, og jeg veier mine ord – det er en snikende form for rasisme de praktiserer på en skamløs måte, og de vil bli avslørt og vil bli dømt av det tapre norske folket for høyforræderi. Men i mellomtiden må vi stoppe dem gjennom valg-urnen for å hindre dem å skade og føre den norske nasjonen i en identitets og kulturell katastrofe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 26/08/2013 by in Freedom of speech, Islam, Politikk and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,627 hits
%d bloggers like this: