Kabylia

Everything about Kabylia

En tidligere britisk soldat endrer sex og omfavner islam

Hun forandret ikke bare livet sitt, men også huden.  Den britiske soldaten  Vallender Lucy var ikke redd for å møte  blikkene  heller fordommene, til og å være en sirkus attraksjon i bydelen hun bor .

lucy_vallender

i 28 år aldre,  har soldaten i et tidligere liv , byttet  hans uniform mot det islamske sløret, og gjorde en spektakulær forvandling som gjorde av henne den første muslimske transgender (offisielt)  i store Britannia .

Jeg har alltid følt en annerledeshet  i meg, ble jeg tiltrukket av menn, men jeg undertrykket mine følelser og jeg prøvde å leve som folk flest på min alder. jeg engasjert meg i  21 år alderen id militæret  til å være mer mandig, men jeg følte at jeg var i feil kropp, jeg levde en løgn. Dette var et stort sjokk for moren min, om ikke mer, i tillegg til de rundt meg, sa Lucy Vallender.

Flere år  med psykoterapi var mislykket og økter på sofaen bare forsterket sin vilje til å leve fult ut hennes annerledeshet  selv om hun risikert å bli oppfattet som en  natur skjevhet . Lucy Vallender tatt et annet  stort skritt med  å omfavne Islam kort tid etter operasjonen. En livsstil  som gjorde av henne  en uvanlig borger.

gift med Mourad, 22, som hun møtte i april en muslimsk datingside, og hun er den andre kone. Den unge kvinnen  sier at hun er lykkelig, sunn kropp, sunt sinn, bønn fem ganger om dagen og fordype seg i å lese Koranen med uslokkelig tørst for læring. “Jeg konverterte fordi det er en vakker religion, så fredelig. Jeg følte meg glad og lettet omsider. Det var  den lykkeligste i mitt liv”, sier hun.

Eneste ulempen, ikke en liten en, hennes transseksualitet, som hun holder skjult  for mannen i hennes liv, har ikke gått upåaktet  i den lokale lille moskeen. Lucy Vallender lever i det usagte i den privat plan, mens hun er uønsket blant de troende, med andre ord en uholdbar situasjon

De sier jeg er den første muslimske transgender men jeg vedder på at det er ikke sant, de er rett og slett redd,” hun klager, og legger til: “De stilte  meg spørsmål om bh min, min adamseplet, bedt om å se min fødselsattest. de sa at jeg skulle be med mennene Jeg  sluttet å gå ditt ,nå ber jeg hjemme.

 

For å møte Lucy Vallender indignasjoner, svarte talsmann for moskeen i Swindon at “Alle troende er velkomne så lenge de oppfører seg i henhold til reglene i islam.Fast bestemt på å kjempe for å endre holdninger fullfører den eks-soldat en nå  kvinne og muslim  sin forvandling til å bli en gallionsfigur i kampen for individuell-rettigheter.
Oversettelse fra  Oumma.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 12/09/2013 by in Islam, Kultur and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,828 other followers

Blog Stats

  • 119,013 hits
%d bloggers like this: