Kabylia

Everything about Kabylia

Françafrique: På Tuaregenes bekostning, signerer nå Frankrike en ” forsvar og militært samarbeidavtale” med Mali

For å gi et skinn av lovlighet” til sin militære omplassering i Mali, spesielt  i Azawad, bestemte François Hollande og hans krigsminister, JeanYves Le drian seg for å signere en “forsvar og militært samarbeidsavtalemed Ibrahim Boubacar Keita, som er både “favoritten” til det franske utenriksdepartement, og av kaptein Sanogo kuppmakeren, som er blitt forfremmet til “General”. Frankrike vil bistå” den maliske hæren under dekke  av et “forsvarssamarbeid” og vil prøve å hjelpe Mali med å rydde opp med “Tuareg problemet” en gang for alle. Etter det ærefulle “Operation Serval” (såkalt FN operasjon) har Frankrike gjort bruk av sine stridsvogner, sine køller og sine kuler mot Tuareg kvinner og barn som protesterte i Kidal (i Azawad) .. Vi kan forestille oss hva slags fransk samarbeid dette er…

Françafrique er ikke ferdig! det er til og med  under den sosialistiske regjeringen til François Holland at den er  mer aktuelt enn noensinne

Françafrique er ikke ferdig! det er til og med under den sosialistiske regjeringen til François Holland at den er mer aktuelt enn noensinne

Det var den maliske ministeren for “Forsvar og Veteraner,” Soumeylou Boubèye Maiga, som kunngjorde mandag signeringen av denne forsvar og militære samarbeidsavtalen mellom den maliske regjeringen og Sosialistisk Frankrike. Med andre ord, tar Franskafrik kontroll over den maliske hæren, som faktisk aldri har vært en regulær hær, men en “væpnet gjeng” som er spesialisert  på summariske henrettelser, voldtekt og tortur mot  nomade-menneskene fra nord og spesielt mot Tuaregene. Det har aldri vært noen “veteraner” i Mali, bortsett fra hvis man tror at drap på sivile tildeler status som veteraner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 30/09/2013 by in Kolonialism, Ytringsfrihet.
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,828 other followers

Blog Stats

  • 119,013 hits
%d bloggers like this: