Kabylia

Everything about Kabylia

Europa kan forsvinne som følge av det totalitære arabisk-islamsk invasjon!

Europa kan forsvinne som følge av det totalitære arabisk-islamsk invasjon!

Islam er ikke noe annet enn et blodig ideologi for slaveri, som er støttet og fremmet av de vestlige regjeringer som står bak etableringen av alle arabisk-islamistiske stater i Amazigh Nord-Afrika og andre steder i verden!

Det er nyttig å minne om at de fleste av de såkalte uskyldige moderate muslimerer  tro på og forsvarer en totalitær, kolonialistisk og terrorist ideologi som er pålagt dem av slaveri drivere kriminelle despoter, de fleste, om ikke alle, av dem støttet av Vesten og det internasjonale samfunnet.

http://youtu.be/_fFCxGpRBPo

2 comments on “Europa kan forsvinne som følge av det totalitære arabisk-islamsk invasjon!

 1. sapiuntdeviare
  11/11/2013

  Hva mener du med at de er støttet av “fremmet av de vestlige regjeringer”? Frem til nå ser det ut til at de (V. regj.) heller har likt å støtte dem sekulære diktatorene, fremfor de litt mer uforutsigelige ismalistene…

 2. kabylia
  11/11/2013

  Jeg klarer ikke se hva som ikke er tydelig i “støttet OG fremmet” . De du kaller sekulær diktaturene er kun fantasier fra vestlige opinionen. Det er en samarbeide mellom vesten og disse diktaturene som fikk islam til å blomstre. I dag, har disse diktaturene spilt ferdig deres rolle, fordi diktaturer har alltid en skjebne , som er å falle. vesten søker å bruke folket mot folket , en direkte diktatur. Vesten har oppdaget islam effekten på kontroll av masser under koloni tiden. De kommer til å bruke islam til og med mot sine egne befolkninger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 10/11/2013 by in Islam, Kolonialism and tagged .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,825 other followers

Blog Stats

 • 119,081 hits
%d bloggers like this: