Kabylia

Everything about Kabylia

Quebecs statsminister, Pauline Marois , tror på en fundamentalistisk muslimsk trussel .

“Statsministeren i Quebec: “Vi skal være årvåkne mot fundamentalistene!”

“Risikoen for at muslimske fundamentalister infiltrerer Quebec samfunnet er reell”, sier PQ leder Pauline Marois. Hun lener seg i  samme retning som de 53 % som sier de tror på eksistensen av en muslimsk fundamentalist trussel i provinsen , ifølge en CROP – Radio – Canada undersøkelse .Pauline_Marois

” Vi bør ikke overdrive dette, men det er en risiko for infiltrasjon, » sier Marois . ” Vi har sett det. Vi observerer representanter for et fundamentalistisk syn på sin religion som har kommet til foredrag eller møte folk har hatt i Quebec . Vi må være bekymret. ”

Parti Quebecois er også opptatt av å skape et forskningssenter på æresdrap og  kampen mot fundamentalisme, en ide foreslått av den tidligere Liberal MP nå uavhengige kandidat, Fatima Houda – Pepin  (en berbisk kvinne) .

“Noen ganger sier folk: ” Dere overdriver,  dere ønsker å gå for fort , for langt ” . . Men noen ganger i et samfunn , er forebygging bedre enn kur . I denne forstand , vil vi være årvåkne , “sier statsministeren i Quebec.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 16/03/2014 by in Freedom of speech, Islam, Politikk and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,609 hits
%d bloggers like this: