Kabylia

Everything about Kabylia

Vestlige elsker dem sånn, en gjeng dumme tapere.

Islam har kommet. For igjen å regjere fra øst til vest, og nord til sør. Og vi skal ikke gi oss før vårt mål er fullført. Min generasjon, den eneste eller den neste der igjen. Med Allah`s hjelp!

 

Når vi observerer slakteriet som foregår overalt i islamia, kan vi si uten overdrivelse at islam er på tilbakegang, og vil snart forsvinne, ute av stand til å tilpasse seg kravene fra den moderne verden og konkurrere med nåværende menneskelige verdier. Den trekker sitt siste åndedrag  i en desperat posisjon. Den gestikulerer, kaller fornuften til unnsetning, roper om hjelp og ber Vesten og dens verdier å være tolerante og snill mot den.

Vesten forsikrer  den og forteller  at den  har bidratt mye til velferden for menneskeheten og moderne menneskelige verdier. Anerkjenner concordisme  teorien og forteller den at det er mye vitenskap, teknologi og sannheter i Koranen.
Disse tulle muslimer tror de er sterke og i ferd med å erobre verden ved å drepe noen vantro , hate jøder, sprenge noen bomber, kidnappe unge jenter, halshugge en eller to kuffar in live på nettet og skrike i gatene i London at islam vil seire.
Idioter av tapere, elendige, sultne og uvitende som  ikke  en gang er i stand til å organisere et lite samfunn i fred og ro. De tjener milliarder av oljedollar og med dem bygger de moskeer,  utgir millioner av koraner og betaler vestlige selskaper for å bygge dem skyskrapere, demninger, broer, veier og ulike infrastrukturer som tjener dem absolutt ingenting hvis det ikke  bidrar til velstand av vestlige selskaper. I mellomtiden, forblir de fleste muslimer inaktive, late, uskolerte, analfabet idioter, drømmer om å erobre verden og forsyne seg av halal byttet  og av blonde og rene kvinner .
De er morsomme og patetiske på samme tid. En gang synes vesten synd på dem , en gang ler de seg i hjel av dem  og en annen gang gir de dem våpen, forutsatt at det er for at de slakter hverandre i sine hjem.
Det er v
anskelig å ta dem på alvor. De er karikaturer av seg selv. Dvs uvitende beduiner fra 7. århundre. Det århundre tallet vi lever i nå er ikke deres. Vestlige gjør hva de vil av dem, med noen sivile tap, ja, men ikke så ille for frie og dyktige folk som er i stand til å forme sin egen skjebne.

Vestlige elsker dem sånn, en gjeng dumme tapere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 23/06/2014 by in Islam, Religion and tagged , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,551 hits
%d bloggers like this: