Kabylia

Everything about Kabylia

Muslimer skammer seg over sin religion

I dag kommer jeg til å innrømme noe til blogg besøkere : Jeg har mye medfølelse for muslimer.

moderat muslimer

Tidligere når de islamske hærstyrker gjorde erobringer, var muslimer stolte av å tilhøre et sterkt og rikt imperium, ledet av hensynsløse ledere som behandlet sine fiender uten nåde, massakrerte dem og drev dem til slaveri inntil de måtte underkaste seg eller forsvinne med sin kultur, sin sivilisasjon, deres historie, livsstil.

Det siste kalifatet, ottomansk, har hatt store vansker med å gjøre nye erobringer. Det ble avsluttet flådd og strimlet, og ble selv okkupert av europeiske makter. Situasjon ble omvendt. Muslimer som trodde at islam ble støttet av Allah, derfor uslåelig, fikk et sjokk. Fra sin dominerende stilling, går de til de som er dominerte.

Gjennom kolonisering og senere innvandring og media, oppdaget de den framgangen menneskeheten har gjort uten dem. Nye verdier som ikke vektlegger den Allmektige Gud i sentrum av sin tenkning, men menneske. De fleste muslimer som er ganske informerte har i hemmelighet assimilert disse verdier. Men det er umulig for dem å integrere disse fremskritt i Islamsk systemet uten å skjemme det inntil det ugjenkjennelige. Dilemma!
Hva skal de gjøre med disse så forførende verdiene? Muslimer er delt inn i flere grupper:
Første gruppen:
De skamfulle: De sier at Vesten har kjent disse verdiene gjennom Islam som har sendt den. De hevder at hvis den muslimske verden er stygg, er det på grunn av flere samlede faktorer :
Muslimer vet ikke lenger hva sann islam er.
Den muslimske verden er blitt forsinket med kolonisering.
Koranen sier ikke akkurat hva den sier. Muhammed gjorde ikke akkurat det han gjorde.
Sharia dømmer ikke nøyaktig som slik man tror.
Den muslimske verden er utsatt for en amerikansk-sionistisk sammensvergelse.
Muslimske fundamentalister sabotører  og strever på å gi et dårlig bilde av islam.
Ekstremistisk propaganda i Vesten ta snarveier, viser Islam i klisjeer, forfalsker fakta (og noen ganger også videoer og bilder).
Talen av den første gruppen er ofte usammenhengende og allsidig. De er skamfulle av å være muslim, da fornekter de virkeligheten. De tør ikke engang å åpne en Koran bok eller se inn i de muslimske samfunn.

Den andre gruppen: Fortsatt skamfull: Men de er sinte og farlige.
For dem er menneskelig framgang (uten dem, selvfølgelig) disse to siste århundrene er en ekte aggresjon mot islam. Faktisk, ønsker alle muslimer i bunn og grunn å dra nytte av disse tankene og menneskelige verdier etablert andre steder. Enhver muslim tatt individuelt, uten vitner til stede, vil oppriktig si at toleranse er en god ting, at rettferdighet i politikken er avgjørende, at tilliten til sin neste skaper et klima av sosial fred, at respekt for individuelle rettigheter er en selvfølge osv … men den muslimske som et sosialt vesen, blandet med sine andre medtroende er ikke lenger med i leken.
Han ønsker ikke å vise til sine trosfeller at han skammer seg over sin religion og dens mot verdier den fører med seg . Han vi forbanne alt han tilsto til deg da han var alene. Den mest virulente, altså den mest skamfulle, kalles fundamentalisten. For å forvise den skammen, må de forvise gevinster av sosial fremgang og årsakene som har generert dem.
De ønsker å knuse termometeret for å senke feberen. Men hvordan skal de forvise disse menneskelige verdiene som er så fremmed for islam? Ved å gjøre de heslige islamske verdier alene til stede og gjeldende over hele verden. Hvordan? Ved å islamisere hele verden. Frivillig eller med tvang. Eller begge deler. En gang når alle er islamisert, vil det bare være den avskyelige muslimske mannen på jorden. Og ingen vil noensinne skamme seg. Har dere lagt merke til at når en kjent vestlig konverterer til islam, er muslimer  i skyene? Hvorfor dette eufori? Fordi hendelsen senker skammen ett hakk. Og hvorfor er de ulykkelige når en intellektuell sier at islam er en tilbakestående og dum religion? Fordi denne “islamofoben” får skammen et hakk opp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 14/08/2014 by in Islam, Ytringsfrihet and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,826 other followers

Blog Stats

  • 119,045 hits
%d bloggers like this: