Kabylia

Everything about Kabylia

Disse villmenn av den islamske staten har ingenting å gjøre med den sanne islam

ekstreminsme

“Disse villmenn av den islamske staten har ingenting å gjøre med den sanne islam”. Det var kun denne setningen vi hørte under den islamske demonstasjon mot ekstremismen sist mandag, 25.8.14.

Det er alltid foran vestlige dere uttrykker deres motstand (verbalt) til disse menneskene. Dypt inne i dere, oppmuntrer dere dem. For bevis, forteller dere ikke dem i ansikt hva dere  antatt tenker  om  dem. For det å bekjempe dem på bakken, må vi vente til Kaaba blir sfærisk.
Fortell oss hvilken er deres Koranen, deres sunna, deres hadith, deres sira ennabawya, deres sharia, deres fiqh, deres fredelige foutouhater ….

Dere snakker om deres islam, men hvilken? Hva er teksten? Hva er dens liturgi? Hva er dens ritualer? Hva er reglene? Hva er teologien? Vet dere hvorfor dere aldri kommer til å si i ansiktet på en væpnet islamist at han er en morder, intolerant og vill? Fordi han vil stille dere mot veggen og bringe dere til å innrømme at dere er enten uvitende (djahil) eller forfalsker (mouzawwir) eller hyklere (mounafiq).

Dere vet han vil overbevise dere om en av disse adjektivene (minst) ved hjelp av kun Islam, uten aldri å ha tatt på sin khandjar. Dere ber oss om å skille dere ut fra disse mordere, disse intolerante og villmenn, men dere har samme religion-ideologi som dem . Enten bekjemper dere dem i terrenget for å ha pervertert og fordervede deres “fredens og toleranse” religion (som kalles islam akkurat som den til av drapsmennene), eller lar dere dem få den alene, og dere får bli taoistiske eller voudou.

Dere er, hører vi, mange flere enn disse muslimske mordere, intolerante og ville. Så eliminer dem fra moskeer og deres land, og ingen vil lenger gjøre en forveksling. Vi, kan vi ikke gjøre noe for dere. Disse tingene er for alvorlig for oss for at vi skal begynne å tro folk på deres æresord. Uansett, har vi allerede sjekket alt ved kilden.

Hvis dere har andre kilder, er vi lutter øre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 27/08/2014 by in Islam, Politikk, Ytringsfrihet and tagged , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,826 other followers

Blog Stats

  • 119,045 hits
%d bloggers like this: