Kabylia

Everything about Kabylia

Nye amerikanske våpenlast , slippet til Daesh islamister .

largage_avion_1-550x400_cEtter å ha sluppet våpen og forsyninger til muslimske Daesh terrorister  i Kobani, er det denne gangen i Jalawla,i Irak, at kollisjons flyet droppet våpen til musimske terrorister! Ifølge den irakiske MP, Sattar Ghanam, droppet amerikanske fly “flere laster av våpen” for Daesh terrorister er beleiret i området Jalawla, i provinsen Diayla” .

Et militærfly av 341 typen droppet tre laster av våpen til muslimske terrorister, da de ble beleiret av de folkelige styrker og løkka strammer, stadig rundt dem. Ifølge den folkevalgte, “kun USA, Tyrkia og andre NATO-land er i besittelse av dette flyet.”

Det er knapt en uke siden amerikanske fly droppet en stor forsendelse av våpen, narkotika og mat, til Daesh, under krigen mot de syriske kurderne i Kobani. Pentagon har dessuten bekreftet denne droppingen, og hevdet det var en feil. Pentagon hevdet også å ha åpnet en etterforskning om denne “hendelsen”.

Lasten inneholdt blant annet tåregass og RPG raketter. Observatører fordømmer USAs dobbelspill, i det de kaller anti-terrorkampen. Den amerikanske strategien er, faktisk, ikke å ødelegg Daeshe, men å kontrollere den slik at den forblir stadig i området av motstand landet .

http://www.cybercomnet.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 27/10/2014 by in Kolonialism, Politikk, Ytringsfrihet and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,828 other followers

Blog Stats

  • 119,013 hits
%d bloggers like this: