Kabylia

Everything about Kabylia

Islam oppstod flere hundre år senere enn den offisielle versjonen påstår

abu bakre presenterer koranenDebatten mellom Alexandra Irene Larsen og Harald Olsen, viser at hva Islam sier om seg selv, aldri har blitt satt i tvil. Likevel er den offisielle historien om Islam en ren fabrikasjon gjort århundrer etter den påståtte åpenbaringen som fortelles og blir gjentatt av våre offisielle Islamologer. Islam er en “arabisk” fortelling . Hvis vi stoler på araberne, får vi aldri kjenne Historien. Vi får bare servert historier.

Religionen som i dag kalles Islam var opprinnelig et sammensurium av ulike trosretninger av dens tid. Kjernen er Talmud og var en vulgær etterligning av Torah. Ordet Islam dukket opp kun mange århundre etter den påståtte åpenbaring. Alt er jødisk. Muslimenes hat mot jøder er bevisst overdrevet, forslitt, gjentatt og kontinuerlig oppdatert slik at ingen skal mistenke dem for selv å være jøder av ebionit rabbinsk lære. Drektigheten av det som ble Islam i det 9. århundre skjedde fullstendig i Syria og Palestina.
Det finnes ingen spor av Islam i Arabia. Den eneste islamske helligdom i Arabia (Kaba), tilskriver muslimene sin opprinnelse til Abraham. Denne skikkelsen som måtte islamiseres ved anti-datert dekret for å gi et skinn av sammenheng i utgytelsene  av dissident rabbinere . Ikke engang det arabiske språket eksisterte.
De spredte tekstene som senere dannet Koranen, ble skrevet på syrisk-arameisk. Den offisielle Koranen ble utarbeidet etter at det arabiske språket hadde blitt formalisert for å bli leselig. Det arabiske språket ble ikke utviklet av arabere fra Arabia. Det ble utviklet et annet sted, muligens av jøder og kristne. Det var kun da at det islam vi kjenner i dag ble til og navnet «muslim» ble utbredt. Alt dette skjedde i løpet av århundrene som fulgte etter bortfallet av den antatte profeten Mohammed .
Denne karakteren Mohammed ble skapt av alle brikkene fra egenskapene til kjente jødiske, kristne, zoroastristisk, greske og legendariske personligheter. Mohammed er et puslespill, samlet og plassert i Arabia. Litt av Moses, litt av Jesus, litt av Abraham, litt av Alexander den store, litt av Adam, litt av Johannes, litt av David, litt av Satan og litt av Rocco Sifredi. Han er som Koranen: usammenhengende, rotete, foranderlig, ustabil og uten substans.
Slik som i utarbeidelsen av Koranen,  har forskjellige forfattere brodert på karakteren Mohammed. De fleste av dem hadde ingenting å gjøre med Arabia. I disse tider, bodde de beryktede Saracen  stort sett i Syria og de fleste var tidligere soldater som tjenestegjorde for Perserne. Den islam som vi kjenner i dag er en helt moderne doktrine, og har svært lite med islam i det 11. århundre å gjøre. Denne religionen  begynte å bli populær bare siden den europeiske kolonialismen med det  fremveksten av moderne stater organisert i nasjoner, ledet av konger som støttes av en administrasjon. Det er fremveksten av masseutdanning, finansiert av stater, som har islamisert folkeslag som i dag er muslimer. Jo mer denne utdanningen i de arabiske statene blir allmenn og  effektiv, jo flere folk lærer og forstår deres religion. Dette forklarer skadene i dag. En schizofren religion, en schizofren tekst, en schizofren profet, resulterer idag i at en og en halv milliard mennesker er schyzophréne. De judeo-nazerer rabbinerne har vunnet. Det ironiske er at i dag tror selv jøder og kristne på historien om Mohammed, Koranen, åpenbaringen og islam født i Arabia.

Alexandra Irene Larsen og Harald Olsen debatt om islam fablene fortalte av araber

Islams stor hemmelighet side på fransk  (Le grand secret de islam)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 06/11/2014 by in Islam, Kolonialism, Politikk, Religion and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,822 other followers

Blog Stats

  • 120,609 hits
%d bloggers like this: