Kabylia

Everything about Kabylia

En fransk ordfører ønsker å forby islam: Han ble internert på dagen!

Robert Chardon

Robert Chardon

gjøkeredet film!

Robert Chardon, ordfører i Venelles, i Bouches-du-Rhône, en by med ca 8000 innbyggere nær Aix-en-Provence, ble tvangsinnlagt på sykehus på dagen fredag 15. mai ifølge AFP, siterer en kilde nær saken, etter å ha uttrykt på Twitter et ønske om å “forby muslimsk tro i Frankrike.” Ifølge AFP: “Denne anmodning om innleggelse på sykehus ble gjort av en tredjepart på grunn av hans usammenhengende ord” …
I kjølvannet av det som ser ut som en “menneskejakt” for en straffbar handling av mening, har UMP, politisk parti til Robert Chardon, lansert fredag 15. mai en “utelukkelses prosedyre” mot ordføreren i Venelles , som meldte på Twitter om “forby muslimske tro i Frankrike.”Ord som er “fordømte” av to ledere i UMP, inkludert Nicolas Sarkozy. “Jeg ba om at en utelukkelses prosedyre blir startet mot de absurde uttalelser som ikke er i samsvar med på noen måte  de verdier og prosjekter til UMP,” erklærte offisielt visepresidenten i partiet, Nathalie Kosciusko-Morizet i AFP.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 17/05/2015 by in Islam, Politikk, Ytringsfrihet and tagged , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,825 other followers

Blog Stats

  • 119,081 hits
%d bloggers like this: