Kabylia

Everything about Kabylia

Katalansk avis skriver: 100.000 demonstranter for et uavhengig Kabylia

13062310_997837280253991_789693198554738407_n
Mens vestlige medier, den såkalte fri verden, fikk en absolutt munnkurv om de store demonstrasjonene som fant sted i Kabylia i forrige uke,  trosset  det generøse og åpne katalanske folket  forbudet og rapportert likevel den store begivenheten som kommer til å ha en stor innflytelse på den videre politiske tilstand på verdensbasis: 

Den 20. april, samlet i de tre viktigste byene i Kabylia mer enn 100.000 demonstranter kalt av Bevegelsen for selvbestemmelse i Kabylia Selv om hundrevis av algeriske myndigheter jobbet gjennom hele natten for å pynte veiene i Kabylia med tusenvis av algeriske flagg,ble den 20. april kabylsk landsbyer klarert med balkonger fulle av kabylsk og Berbisk flagg (i noen lokaliteter, ble Algeries flagg fjernet fra offentlige bygninger og erstattet det med det nasjonale flagget).Gjennom hele dagen samlet opp mot 100.000 demonstranter seg i de tre viktigste byene i Kabylia (Tizi, Vgayet og Tuvirett) kalt av Bevegelsen for selvbestemmelse i Kabylia og ropte “uavhengigKabylia!”. Den kabylsk nasjonalsangen ble sunget gjentatte ganger av kabylske entusiastiske demonstranter som ikke veivet et eneste algeriske flagg eller ropte et eneste slagord på arabisk.
http://www.llibertat.cat/2016/04/100.000-manifestants-a-favor-de-la-independencia-de-la-cabilia-34765

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 30/04/2016 by in Kolonialism, Politikk, Ytringsfrihet and tagged , , , .
Follow Kabylia on WordPress.com

Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,807 other followers

Blog Stats

  • 117,267 hits
%d bloggers like this: